NAJDOSADNIJI LIK NA KRSTARICI JE....? (glasajte)

• Začetnik teme Začetnik teme TOMAX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bhc33:
Lilu:
Najdosadniji lik na krstarici je bhc33! Smara sa svojim pesmama. Bar da su njegove...

NE SMARAJ VISE MOLIM TE!

a bash me obozavash jel...pa dobro...mislim nije trebalo pred svima...hvala ipak za paznju :lol: :lol:

Zašto ne pred svima? Možda postoji i neko kome se sviđaju tvoje pesme, kao i sama tvoja pojava na forumu. Na primer, ja znam da se ne mogu svima dopasti, ali isto tako znam i da postoji neko ko redovno prati moje "budalaštine". :roll:
A na kraju krajeva, ako sam već došao na ovaj forum čisto radi zezanja, to mi je i tako nebitno.
Mislim, bolucka me uvo... baš. :D

NASTAVITE SA GLASANJEM! :twisted:

0077:
bhc33:
Lilu:
Najdosadniji lik na krstarici je bhc33! Smara sa svojim pesmama. Bar da su njegove...

NE SMARAJ VISE MOLIM TE!

a bash me obozavash jel...pa dobro...mislim nije trebalo pred svima...hvala ipak za paznju :lol: :lol:
Prle...samo ti pevaj...
A što Lilu ne voli Prleta i Tihog?
:? :lol: :lol:

Pa zato sto ste dosadni :wink:

iluzionista:
0077:
bhc33:
Lilu:

NE SMARAJ VISE MOLIM TE!

Prle...samo ti pevaj...

E... Bondu, ne kapiras shtos... :P Ko se svadja, taj se voli... Osim toga kazu da je seks najbolji upravo posle svadje. ;)

dobre ove shvabice--si vido :lol: :lol: :lol:

reche prle i nayeba iz mesta :lol: :lol: :lol:

bhc33:
iluzionista:
0077:
bhc33:
Lilu:

NE SMARAJ VISE MOLIM TE!

Prle...samo ti pevaj...

E... Bondu, ne kapiras shtos... :P Ko se svadja, taj se voli... Osim toga kazu da je seks najbolji upravo posle svadje. ;)

dobre ove shvabice--si vido :lol: :lol: :lol:

reche prle i nayeba iz mesta :lol: :lol: :lol:

hehe :lol:

Zena s greskom:
Steffan:
zavodljiva1976:
raindog:
zavodljiva ? gde god pogledash a ona smara svojim dupetom i maratonskim-chat-bolid ne znam ni kako to da nazovem, :? nechim, uglavnom :arrow: "zavodljiva" :arrow: makes me turn :mrgreen:
:lol: Poljubis me u to sto te smara :P

Pichko izdajnicka kazala si mi da je tvoje dupence samo moje!!! :x

Hello decko, mislila sam da si negde pobegao.... :lol:

Dečko , a jel lečiš ti šuljeve?

chokolada:
Zaboravila sam da kazem da mene najvise smara Random! :roll:

mene te$ko ko mozhe da smori jer koristim lake droge :twisted:

ali recimo da sam jedno vreme pratio i postovao na Sva$tari - Mudrosti!

E onaj 0077 u Buntovnik Bez Razloga ne da su smorili nego su ubili lame postovima i uguravanjem u sve rupe da prokomentari$u i napi$u

Mozda i Dzagoditza pretera kad razvuche par postova za redom da bi nakucala counter umesto da sve lepo stavi u jedan post, ali opet to moze da ima veze sa nekim neuro poremecajem.. doktor nisam, ali mogu da budem za neke pare

TOMAX:
Rasto, nisam znao da će od jedne ovako bezazlene i proste teme nastati ovakva MONSTRUM TEMA, koja će posvađati svakog sa svakim, a neke bogami čak i sa samim sobom (???). :? Briši ti ovo brate, da ne ispadne posle kako je Tomax zapalio žito... :shock:
Pozdrav!

U pravu si 101%...Pola ljudi koji su se ovde oglasili, uchinili su to da bi im se povecao broj postova...Nisi ti kriv, ali stvarno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back