Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.630
А Богија да цитираш...
ne, jer rekoh da je to za neku drugu pricu i nepotrebno bih ga citirao jer se ne poklapa sa mojom pricom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А Богија да цитираш...
Немој више тако да ме препадаш.ne, jer rekoh da je to za neku drugu pricu i nepotrebno bih ga citirao jer se ne poklapa sa mojom pricom
Немој више тако да ме препадаш.
Важно да си ти нама жив и здрав, шта је било не поновило се.![]()
Zhene i devojke krstosexualke... da li vam se desilo da va$ partner posle godinu ili vi$e skapira kako mu vi$e niste sexy i da naglo prestane da mu se dizhe na vas. $ta ste radile u tim situacijama i $ta bi ste uradile da vam se to desi?
Za krstosexualce. I dalje volite svoju devojku, ali vam jednostavno nije sexy kao pre, a sex vam dodje kao obaveza i vi$e ne uzhivate u njemu vec gledate kako da se izvuchete na razne nachine. Da li ste produzavali agoniju ili ste je se brzo oslobadjali i odlazili dalje?
znam jednog sto je rekao to svojoj tadasnjoj devojci...
da je prestala da ga privlaci i da ne zeli vise da zivi sa njom,
a posle 6 meseci je ozenio.
neam pojma...meni je to bilo tuzno i ljigavo,
ali, ona se udala za njega.
![]()
Tesko bih se zeznula jos jednom oko tih stvari - agonican seks na silu - nema ljubavi i kraj veze. Dosada u seksu - znak za akciju tipa "duso, a sta mislis da ti i ja.....". A taj tvoj ortak nek sam vidi koji je njegov slucaj...
Mozda je uzela neke chasove eroCke masazhe... krenula da mu lizhe chmar i sisa jajca, da mu celiva glavicj svako jutro. Mozda je nauchila drevnu ve$tinu, da mu pu$i dok je ovaj guzi i tako dobila prelaznu ocenu![]()
neam pojma...mozda je i izucila tu drevnu vestinu,
al' opet mi je to bilo jadno.
doduse, nisu ni prvi ni poslednji koji su zajedno, a ne vole se...
![]()
Eto.. za razliku od drugih foruma$ica kojima ne mozhe da se desi da prestanu da budu sexy svome partneru, tebi se ipak desilo.
pa jes
zato brate odma zeniti i djecu praviti
sta ima da se ceka
Ako vredi nemam nista protiv, ali da bi znao da nesto vredi moras imati godine a ne broj partnera.
Године и године испред компјутера...![]()
Svrbi tebe moja proslost, a pocesati je ne mozes.![]()