Najcrnji momenat svake duzhe veze!!

Zhene i devojke krstosexualke... da li vam se desilo da va$ partner posle godinu ili vi$e skapira kako mu vi$e niste sexy i da naglo prestane da mu se dizhe na vas. $ta ste radile u tim situacijama i $ta bi ste uradile da vam se to desi?

Za krstosexualce. I dalje volite svoju devojku, ali vam jednostavno nije sexy kao pre, a sex vam dodje kao obaveza i vi$e ne uzhivate u njemu vec gledate kako da se izvuchete na razne nachine. Da li ste produzavali agoniju ili ste je se brzo oslobadjali i odlazili dalje?

E juce smo ja i ovaj moj mucen co'ek gledali temu ali bili tot mrtvi za ogovaranje :) Vidi uzrok je jedan: njih dvoje su zesce smorili jedno drugo... e sad ako je smor pao samo na sexualnom planu, mogli bi malo da se poigraju, potrebno je samo malo mashte (odmah mi sundjerbob kockalone padne na pamet maaashtaaa :D)
Obzirom da je seks u njih postao agonija, smor je najverovatnije sustinski i traje predugo, nema tu vise ljubavi, pa nece bit ni seksa. Nista novo, ima takvih slucajeva na svakom cosku, ljudi se naviknu da budu zajedno pa onda ne mogu da ukapiraju da su negde uz put prestali da se vole - seks je sjajan indikator. Tesko bih se zeznula jos jednom oko tih stvari - agonican seks na silu - nema ljubavi i kraj veze. Dosada u seksu - znak za akciju tipa "duso, a sta mislis da ti i ja.....:per:". A taj tvoj ortak nek sam vidi koji je njegov slucaj...

znam jednog sto je rekao to svojoj tadasnjoj devojci...
da je prestala da ga privlaci i da ne zeli vise da zivi sa njom,
a posle 6 meseci je ozenio.
neam pojma...meni je to bilo tuzno i ljigavo,
ali, ona se udala za njega.
:confused:

Mozda je uzela neke chasove eroCke masazhe... krenula da mu lizhe chmar i sisa jajca, da mu celiva glavicj svako jutro. Mozda je nauchila drevnu ve$tinu, da mu pu$i dok je ovaj guzi i tako dobila prelaznu ocenu :)

Mozda je uzela neke chasove eroCke masazhe... krenula da mu lizhe chmar i sisa jajca, da mu celiva glavicj svako jutro. Mozda je nauchila drevnu ve$tinu, da mu pu$i dok je ovaj guzi i tako dobila prelaznu ocenu :)

neam pojma...mozda je i izucila tu drevnu vestinu,
al' opet mi je to bilo jadno.
doduse, nisu ni prvi ni poslednji koji su zajedno, a ne vole se...

:kafa:

Eto.. za razliku od drugih foruma$ica kojima ne mozhe da se desi da prestanu da budu sexy svome partneru, tebi se ipak desilo.

Neverovatno je da na jasno pitanje, tj. dva - ima jedan odgovor na prvoj i dva na drugoj strani. Nisi pitao sta mislite - vec da li vam se desilo, a raja udarila u teoriju i razmisljanje...

------
@tema - mislim da mi se nije desilo, ali opet - jednom sto mi se k.ra, moze i u futuru iako je bilo nedizucih perioda.

Back