Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
Pa dobro, ona jeste rekla da je dečko upropastio zdravlje, ali nije obavezno morala da misli da je imao trajne posledice, možda je mislila na taj događaj koji je opisala i koji se jeste desio.. To za tužbe stvarno ne mislim da je na tom nivou kod nas (mada je to opet pitanje koliko je moja procena merodavna
) kao u nekim zemljama (
).. Meni se barem dešavalo u više navrata da kupim nešto u našim marketima čemu je istekao rok i ništa, bacim, i krivim sebe jer nisam pogledao rok trajanja kad sam kupovao.. Možda je i on tako, bio je srećan što je gotovo, i bacio u đubre, ostala mu je trauma od toga verovatno.. Još ako je kupio u Americi a uzimao ovde, kome je do toga da se tuži preko mora..?
A uh, priča za steroide je ono :s Tu ne mogu da se raspravljam, niti bi bilo umesno..
Ono što sam ja hteo da kažem jeste da je bzvz otpisivati njenu priču jer mi "znamo" da to nije bilo.. Onda bi otpisali svačije iskustvo koje se ne uklapa u šablon koji nama odgovara ili sliku koju mi imamo u glavama.. Sad, ja ne kažem da su suplementi štetni niti išta slično (što osećam da neko samo čeka da mi pripiše i da počne da se raspravlja
), samo kažem da nije u redu garantovanje da se nešto nije desilo i priča da pomenute kontrole na poslu nije bilo, i izjave tipa "ništa što si gore napisala nije tačno"..
Za bapske priče "ja znam lika koji zna lika koji se sjeb'o zbog suplemenata" si u pravu, ima ih bezbroj, ali tome već ne treba ni posvećivati pažnju, to je, kao i uvek, strah od novih stvari.. Verujem da ginko više niko i ne računa u suplement jer se kupuje u supermarketima

A uh, priča za steroide je ono :s Tu ne mogu da se raspravljam, niti bi bilo umesno..
Ono što sam ja hteo da kažem jeste da je bzvz otpisivati njenu priču jer mi "znamo" da to nije bilo.. Onda bi otpisali svačije iskustvo koje se ne uklapa u šablon koji nama odgovara ili sliku koju mi imamo u glavama.. Sad, ja ne kažem da su suplementi štetni niti išta slično (što osećam da neko samo čeka da mi pripiše i da počne da se raspravlja

Za bapske priče "ja znam lika koji zna lika koji se sjeb'o zbog suplemenata" si u pravu, ima ih bezbroj, ali tome već ne treba ni posvećivati pažnju, to je, kao i uvek, strah od novih stvari.. Verujem da ginko više niko i ne računa u suplement jer se kupuje u supermarketima