Najčešće laži muškaraca

• Začetnik teme Začetnik teme goga+
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, da
kad sam ja bila devojcurak, onda su muskarci nekako ovako lagali-ajde samo malo skini gacice, necu ti nista, ostaces nevina
pa, kad sam bila malo veca, onda su isli na foru-zaljubio sma se odmah u tebe, mnogo te volim, mislim da bih te ozenio, ajde skini gacice da ti pokazem koliko te volim
sada izgleda lazu ovako-hajde malo da skines gacice u mom bmw-u
sto bi znacilo da su muskarci uvek isti, samo moraju da prilagode svoje lazi zenskom trzistu, iz cega samo proistice da su zenska stremljenja i vrednosti opako promenile kurs
dakle-za sve smo same krive :(

ma kako da ne
ja sam dobila neke lazi koje mi uopste nisu bile potrebne,nego su oni mislili da jesu
sto ce ipak reci da to govori malo vise o njima nego o meni ;)
ta tvoja logika vodi ka onom zene su krive kad ih siluju ;)

ma kako da ne
ja sam dobila neke lazi koje mi uopste nisu bile potrebne,nego su oni mislili da jesu
sto ce ipak reci da to govori malo vise o njima nego o meni ;)
ta tvoja logika vodi ka onom zene su krive kad ih siluju ;)
koliko se secam, upravo sam ja na toj temi zagovarala totalno suprotno, da zena nikada nije kriva, dok je citavo javno (zensko) mnjenje tvrdilo da je zena ta koja mora da pazi na sebe
dakle da ona sebe ne dovede u situaciju da bude silovana
dakle, ako je silovana-sama je kriva

al to nema veze sa mojim postom gore, koji je cista parodija
muske lazi su, btw, uvek subjektivne - delom spram njih samih (od tipa muskarca zavisi kakve lazi voli, moze i ume da plasira), delom spram zene koja je meta-tacno se zna sta koju zenu treba da laze, neka pada na kintu, neka na emociju, neka na nesto trece
ja sam licno uvek birala muskarce koji su brutalno iskreni, nekada me je to kostalo podosta bola, al kapiram da sam bila postedjena mnogo goreg

mV:
koliko se secam, upravo sam ja na toj temi zagovarala totalno suprotno, da zena nikada nije kriva, dok je citavo javno (zensko) mnjenje tvrdilo da je zena ta koja mora da pazi na sebe
dakle da ona sebe ne dovede u situaciju da bude silovana
dakle, ako je silovana-sama je kriva

al to nema veze sa mojim postom gore, koji je cista parodija
muske lazi su, btw, uvek subjektivne - delom spram njih samih (od tipa muskarca zavisi kakve lazi voli, moze i ume da plasira), delom spram zene koja je meta-tacno se zna sta koju zenu treba da laze, neka pada na kintu, neka na emociju, neka na nesto trece
ja sam licno uvek birala muskarce koji su brutalno iskreni, nekada me je to kostalo podosta bola, al kapiram da sam bila postedjena mnogo goreg

ma ne secam se te teme,samo kazem da je to ta logika,stagod ti se desi kriva si
eto s ovim boldom se potpuno slazem ,nisu svi muskarci toliko inteligentni da objektivno sagledaju i sebe i zenu,i nije samo inteligencija,ima bas dosta cinilaca da se sve to uklopi
nekad vidis da je on prosto to naucio da laze,i ne ume da izadje iz te price koja blage veze nema s tobom
al dobro,ko ih hebe

Ne znam, prvo što mi pada na pamet je ovaj što je slagao za godine, oduzeo 3 - 4. :lol:
Mislim, ako mi se sviđaš i ako znaš da ćeš me voditi kući, čemu to?
Inače je on bio i jedno veliko razočarenje u mom životu, ja se zaljubila, a on samo 'teo.. :rumenka:

Pitanje za gogu:
Ti reklamiras taj sajt ili nesto tako?

Mene ko slaze ide u istoriju. Nekad sam se i svetila, danas samo slegnem ramenima i okrenem se na drugu stranu. To je za mene ogroman korak, od one velike osvetoljubivosti i to su bili dobro razradjeni planovi koje sam u zavisnosti od stete mogla da izvrsavam i mesecima. Ah mracna strano, da li ti nedostajem?

Back