Najcesca "zvaka" ozenjenog&slobodnog muskarca...

Poruka
22.458
.. u lovu na žene, bilo udane, bilo slobodne.
Dugogodišnjim posmatranjem socijalne dinamike u m/z odnosima uspeo sam da uopstim tri velike grupe prevarenih i varalica, koji nominalno celi život nastaju o pažnji i ljubavi.
Postoje dva top obrasca i njihov miks:

- Nisam imao sreće u ljubavi, nije naišla ona prava, celi život neshvacen, romanticar koji nije uspeo naći srodni dušu, čovek u nesretnom braku ili vezi, duša slobodnog duha sputana od okoline da živi punim plućima i sl.

Veoma uspešan model kod žena nezadovoljnih imovinskim stanjem, brojem godišnjih odmora i slika na FB sa istih, žena u kolotecini i rutini koje su manje ili više zapostavljene od strane muža/partnera.

- Novac, biznis, skupa kola, sat, život, klubovi

Plen su najčešće mladje nesretnice, koje često trpe nasilje u braku ili vezi, sa sklonostima ka velikoj razlici u godinama, ili c/p devojke koje će sve uraditi da budu u modnom ili životnom trendu in.

- Miks, najgora kombinacija, cistokrvni predator i onaj koji će vas iskoristiti par puta ili samo jednom.

Pažljivo će izabrati plen, ne želi probleme. Ako je brzoplet - biće nasilan ako ga budete "cimale".

Dopisite :malav:

Dugogodišnjim posmatranjem socijalne dinamike u m/z odnosima uspeo sam da uopstim tri velike grupe prevarenih i varalica, koji nominalno celi život nastaju o pažnji i ljubavi.

- Nisam imao sreće u ljubavi, nije naišla ona prava, celi život neshvacen, romanticar koji nije uspeo naći srodni dušu, čovek u nesretnom braku ili vezi, duša slobodnog duha sputana od okoline da živi punim plućima i sl.

Veoma uspešan model kod žena nezadovoljnih imovinskim stanjem, brojem godišnjih odmora i slika na FB sa istih, žena u kolotecini i rutini koje su manje ili više zapostavljene od strane muža/partnera.

Plen su najčešće mladje nesretnice, koje često trpe nasilje u braku ili vezi, sa sklonostima ka velikoj razlici u godinama, ili c/p devojke koje će sve uraditi da budu u modnom ili životnom trendu in.

- Miks, najgora kombinacija, cistokrvni predator i onaj koji će vas iskoristiti par puta ili samo jednom.

Pažljivo će izabrati plen, ne želi probleme. Ako je brzoplet - biće nasilan ako ga budete "cimale".

Ahaha... Ovi su mi najkomicniji. I onda si bas ti ta sa kojom ce da prodise, da se razuzda, da leti,... a nije te ni poljubio. "Voli te" (:zcepanje:) a niste spavali. Razvesce se zbog tebe.:eek::roll:
I sta reci na to? :lol: Razvedi se zbog sebe, a mene zaobidji :)

tuzno je sto 99% posto muskaraca jednostavno ne ume da naprosto trazi sex nego ***** ko foka...:(
a kad mu kazes ne kenjas uvredi se..:lol:
tuga

Hej ako ne upotrebis jednu od zvaka nece ti verovati.
Za razliku od ostalih znam da je trazenje seksa danas u droljasto vreme vise nego prihvatljiva zvaka.
I mislim da vise od 1% muskaraca koristi jednostavno tu zvaku, samo eto ne prilaze koto.

ALI i dalje vazi pravilo da ako ne upotrebis neku od poznatih zvaka, nece ti se verovati.
A ako upotrebis bices jos jedan od onih ili ovih.

Jednostavno zena ima uzak ugao gledanja i vrlo je oportunisticka i npr ako kazes da ne zelis da koristis pogodnosti kradje i lopovluka na poslu a nisi uplasen, nece ti verovati jer njoj je grabez ko dobar dan.Ne primecuje ga.Potpise i uradi sta joj kazu i sta treba i vozi dalje.

Dakle zvake su obavezne da bespotrebno ne upadate u konflikt i sirite pricu koja dovodi do bezveze sumnjicavosti i jos gore eliminacije.

Moj bivši šef je, kad naiđe neka nova žemska obavezno uključivao PLAY i pusti mantru da i ona čuje: "Koliko god sam u životu napravio, sve su mi žene uništile" .
Mnoge su mrdale ušima i gledale ispod oka

A jedan drugar bi ušao u i priču i redovno seruckao kako ga mnoge žene saleću ...a eto njemu se baš na ovu pred njim digao :roll: ( blentavije su grizle taj mamac)

Dopisujem:malav:

Podvrsta- "Ranjeni orao"
Žvaka- uglavnom je to samosažaljiva dramatična priča u kojoj je po pravilu glavni junak žrtva bilo neke zavere, bilo astrološkog ili božanskog usuda...tek takva jedna tragedija koja je u stanju da i kod najokorelijeg mizantropa izmami suzicu u oku.
Plen- žene sa naglašenim majčinskim instinktom ili sindromom "kosovke devojke"

Hej ako ne upotrebis jednu od zvaka nece ti verovati.
Za razliku od ostalih znam da je trazenje seksa danas u droljasto vreme vise nego prihvatljiva zvaka.
I mislim da vise od 1% muskaraca koristi jednostavno tu zvaku, samo eto ne prilaze koto.

ALI i dalje vazi pravilo da ako ne upotrebis neku od poznatih zvaka, nece ti se verovati.
A ako upotrebis bices jos jedan od onih ili ovih.

Jednostavno zena ima uzak ugao gledanja i vrlo je oportunisticka i npr ako kazes da ne zelis da koristis pogodnosti kradje i lopovluka na poslu a nisi uplasen, nece ti verovati jer njoj je grabez ko dobar dan.Ne primecuje ga.Potpise i uradi sta joj kazu i sta treba i vozi dalje.

Dakle zvake su obavezne da bespotrebno ne upadate u konflikt i sirite pricu koja dovodi do bezveze sumnjicavosti i jos gore eliminacije.
ma vozi i ti dalje brate sestro, ne daj se ometati:)

Dopisujem:malav:

Podvrsta- "Ranjeni orao"
Žvaka- uglavnom je to samosažaljiva dramatična priča u kojoj je po pravilu glavni junak žrtva bilo neke zavere, bilo astrološkog ili božanskog usuda...tek takva jedna tragedija koja je u stanju da i kod najokorelijeg mizantropa izmami suzicu u oku.
Plen- žene sa naglašenim majčinskim instinktom ili sindromom "kosovke devojke"

Odlično :):heart:

- - - - - - - - - -

nemamo seks vec godinama....
ona me ne razume....
nikad me nije podrzavala....
zajedno smo samo zbog dece....
dobar sam covek,necu da je izbacim na ulicu....
razvod nam je u procesu....
ona je luda zena,ne znas na sta je sve spremna....

Da,da, podvrsta prve grupe :cmok:

- - - - - - - - - -

Ahaha... Ovi su mi najkomicniji. I onda si bas ti ta sa kojom ce da prodise, da se razuzda, da leti,... a nije te ni poljubio. "Voli te" (:zcepanje:) a niste spavali. Razvesce se zbog tebe.:eek::roll:
I sta reci na to? :lol: Razvedi se zbog sebe, a mene zaobidji :)
:malav: Najgore je što plen uvek naiđe

U praksi je često muškarac plijen, čak i onaj zauzeti, a žena predator... motivi su različiti: novac ili moć gospodina, ponekad i fizička privlačnost, a ponekad liječenje sujete i kompleksa...

- - - - - - - - - -

nemamo seks vec godinama....
ona me ne razume....
nikad me nije podrzavala....
zajedno smo samo zbog dece....
dobar sam covek,necu da je izbacim na ulicu....
razvod nam je u procesu....
ona je luda zena,ne znas na sta je sve spremna....

Padaju klinke na tu žvaku što je najcrnje... :)

Back