- Poruka
- 15.885
Ko je bio najbolji vladar Srbije? Po meni to je car Dusan Silni i Slobodan Milosevic. Molim bez pljuvacine i nipodastavanja tudjih misljenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar Cvetković nije dozvoljavao više slobodnog govoraJosip broz naravno
Mirko? Nemam pojam radnicka sam klasaZar Cvetković nije dozvoljavao više slobodnog govora
I desnica mu ruka Azazel.Josip broz naravno
Ti nisi glasao.I desnica mu ruka Azazel.
Ko je bio najbolji vladar Srbije? Po meni to je car Dusan Silni i Slobodan Milosevic. Molim bez pljuvacine i nipodastavanja tudjih misljenja.
Za rvate da.Što se nas tiče to je isto kao da si rekao pavelić.Josip broz naravno
Dvoumio si se izmedju njega i vučića,priznaj.Hajde da kažem car Dušan.
Kroati ga nesto ne voluZa rvate da.Što se nas tiče to je isto kao da si rekao pavelić.
Više vole pavelića a glupi su ko kuracc da skontaju koliko je uradio ćopavi za njih.Kroati ga nesto ne volu
Dvoumio si se izmedju njega i vučića,priznaj.![]()
Ali nije bilo slobode govora.Ne već sam hteo da napišem nijedan, ali ipak car Dušan. Srbija je bila izuzetno jaka i velika država za vreme njegove vladavine.
Blajburg i pobijeni katolicki svecenici a Tu je I huda jama u sloveniju dje skoncase domobraniViše vole pavelića a glupi su ko kuracc da skontaju koliko je uradio ćopavi za njih.
Ali nije bilo slobode govora.
Zato kažem Mirko Cvet
Baš zato nije najbolji istorijski vladarFeliciti to je bilo vreme manarhija u Evropi. Kakva crna sloboda govora? Taj pojam tada nije ni postojao. Ti baš ne znaš istoriju.
Blajburg i pobijeni katolicki svecenici a Tu je I huda jama u sloveniju dje skoncase domobrani