Najbolji uslovi za strane investicije`

Jadan si ti sa svojom diskusijom jer širiš samo propagandu .

Gospodine šta nije tačno?Gde vidite propagandu?Jel se tvrdi da su ljudi bez posla?Pa dajte malo neko rešenje svako radno mesto je važno bar se tako tvrdi.Umesto da hrabrite ljude Vi imate samo mlaćenje prazne slame.Znači kad je poplava Vi iz daljine posmatrate jer
Vas ne pogađa to tamo u Srbiji nije važno.Dobar ste patrijota.

ja stvarno mislim da si trol,
Priznajem trol sam mada neznam šta to znači.Da se vratim u Srbiju i da počinjem nešto to je kasno posle pola veka provedenih ovdi.Lekarima plate 500e ? Moguće.Jedna rođaka trebala da se operiše ali pošto je imala puno godina otpustili jer je stara nek umre kući.Onda ode sin i ponese 1000DM ponudi
lekaru i ovaj je ponovo primi u bolnicu ali pošten pa kaže dosta je 500+200 za materijal(jasno bolnički materijal) lekar je operiše sve uredu baba živa svi srećni.Njen bratanac hoće da se žali jer on nema 1000maraka a to je zdravlje.Ja mu samo reko da to ne radi jer mu lekar može nekad i pomogne+jedini čovek
koji ima pravo da te ubije i da ne odgovara.Budi srećan da je ipak sve u najboljem redu i da je tvoja tetka živa i zdrava

ali kada lekari rade za 500-600 evra o čemu onda pričamo? (sa smanjenjem to je čak i ispod 500e)

Ukoliko je taj lekar dobar a radi za te pare debelo greši.Otvori svoju ordinaciju i odredi sam sebi platu nevidim problem.Jedno pitanje: Ako bi ja ili neko otvorio ordinaciju jel moguće da nađem takvog stručnjaka za tu platu? Ja mislim jako teško da bi neko iz državne službe otišo kod privatnika

Ако се икад вратиш, не размишљај колка ће плата да ти буде. Сам је себи одреди. Буди самозапослен и одлучи сам како ћеш живети. тако сам ја урадио, кад сам се вратио.

Gospodine šta nije tačno?Gde vidite propagandu?Jel se tvrdi da su ljudi bez posla?Pa dajte malo neko rešenje svako radno mesto je važno bar se tako tvrdi.Umesto da hrabrite ljude Vi imate samo mlaćenje prazne slame.Znači kad je poplava Vi iz daljine posmatrate jer
Vas ne pogađa to tamo u Srbiji nije važno.Dobar ste patrijota.
kako čoveče da ti objasnimo da ovde ideje, znanje,... nisu najvažnije
ovde je bitno koga znaš od političke garniture
i koliko si spreman da platiš
i sa kime si u dilu

ovde su političari i administracija (koja odlučuje) najbogatiji deo društva
a kako je to moguće sa platama kojim ne mogu da pokriju ni gorivo za najnoviji automobil?
(kako su kupili taj auto neću ni da pitam i pišem)

ovde nema 100% "čistih" preduzeća
(firme koje rade 100% regularno i vode knjige regularno)
nema, jer takve onda ne uspevaju, brzo propadaju

kako čoveče da ti objasnimo da ovde ideje, znanje,... nisu najvažnije
ovde je bitno koga znaš od političke garniture
i koliko si spreman da platiš
i sa kime si u dilu

ovde su političari i administracija (koja odlučuje) najbogatiji deo društva
a kako je to moguće sa platama kojim ne mogu da pokriju ni gorivo za najnoviji automobil?
(kako su kupili taj auto neću ni da pitam i pišem)

ovde nema 100% "čistih" preduzeća
(firme koje rade 100% regularno i vode knjige regularno)
nema, jer takve onda ne uspevaju, brzo propadaju

Искључивост је пасе. Дакле овде нема МНОГО предузећа која раде чисто и регуларно 100%. Има их, ал су релативно ретке.

Back