Najbolji srpski trener?

ljudi zasto vujosevic... ?
jeste partizan usao u f4 i pruza sjajne partije u evroligi ali nije tu samo vujosevic zasluzan vec ceo tim a najvise igraci...
po meni on tek treba da dokaze da je veliki trener kad ode u neki veliki klub i 3,4 godine zaredom udje u f4 i bar 1 osvoji evroligu...
cuda se desavaju i kad se dese digne se velika prasina(negde nepotrebna i da kazem nepotkrepljena) koju svi prihvate ...
panatanaikos nije usao u f4 ako se ne varam nije ni u top 8(ispravite me ako gresim) pa se ne prica da je obradovic los trener...

hebao vas budzet.
Znaci ako neko ima mali budzet on je automatski carobnjak ako ostvari nesto veliko?malo morgen..
Klubovi sa velikim budzetima dovode gotove i proverene igrace,da bi imali rezultate na brzinu.
Oni se ne bakcu sa omladinskim pogonima i sa stvaranjem igraca od nekog crnca koji nije uspeo u nba.
Klubovi sa malim budzetom idu tezim i duzim putem.
Oni stvaraju igrace i sistem igre i to veoma dugo traje.
Koliko je Vujosevicu trebalo godina da stigne do f4?
Secate se pre par godina,da je bio uspeh i to veliki ako partizan prodje grupu?
Svaka rasprava o velikom i malom budzetu je po meni deplasirana.

zeljko-obradovic-panathinaikos.jpg

Kad Evropa kaže da je najbolji, što ne bi' i ja ;)

Po meni SP1998 i SP2002 ne mogu da se porede,daleko jace je bilo u USA i domacini su imali tim iz NBA,dok te 98-me mislim da nisu igrali profesionalci.I ne samo to bilo je vise kvalitetnih ekipa 2002-ge,mislim dakle ponavljam mislim da je to nas najbolji tim ikada i tim sa ubedljivo najvise zvezda.Napeto je bilo u oba slucaja :lol: .

Duda,Pesic(meni najbolji, ne mora i nekom drugom) i Obradovic.

Profesor Nikolic bez ikakve dileme.

Od ovih danasnjih Obradovic ,Pesic Ivkovic,Vujosevic ( Dule je od 5.godine zivi u Beogradu i ja ga smatram srpskim trenerom). To je vec stvar licnog ukusa ko je od njih trojice najbolji.
E sad licni ukus je nesto sto je u vecini slucajeva subjektivno,a rezultati su nesto sto je neprikosnoveno.

Dzabe ga ti smatras srpskim trenerom,kad on sebe smatra crnogorskim. Isto kao i onaj Tanjevic,on je kao neki Crnogorac,mada se deklarise i kao Turcin.

Back