Najbolji spic!!!

Ko je najbolji spic?

• Adriano

glasova: 8 17,0%
  • Henry

glasova: 12 25,5%
  • Ibrahimovic

glasova: 3 6,4%
  • Shevcenko

glasova: 10 21,3%
  • Eto'o

glasova: 4 8,5%
  • Rud Van Nistelroj

glasova: 2 4,3%
  • Luca Toni

• Ronaldo

glasova: 3 6,4%
  • Drogba

glasova: 1 2,1%
  • Fernando Tores

• Ukupno glasova
    47
  • Anketa je zatvorena .
Dobro, ne mozes sada suditi na osnovu Dinama,on je i u Milanu najbolji, to niko ne spori......
Ali to je Dinamo;) Kakav je Gilardino bio u Parmi????
Pa znao je da bocne po 4 komada......
Davao je sve zivo (plus to je Calcio) Ali vidi ga sada u Milanu....Mnogo izpod prosjeka!!!
Zasto? Zato sto ne ide svaka lopta na njega,on je tu da ubaci ono sto Seva promasi ili ko vec igra...
@Pandiani
Prvi gol je bo sa 3,4 metra;) Posle suta Rivalda,lopta je ispala Kanu i onda je naletio Roni:) A drugi gol je bio sa pa moze se reci 16-metara;)

Niko se od svih ovde navedenih igraca nije nadavao golova van 16,pa ne znam zasto o tome toliko raspravljate. To uopste nije presudna stvar za jednog spic igraca. Za mene spic sluzi da postigne gol,a da li ce on to da uradi na gol liniji ili sa pola terena mene to uopste ne zanima. Moze i dupetom da da gol...samo da ga da.

Sto znam za Teveza,nisam bas siguran.....
U Brazilu su prosto od njega morali da naprave zvijezdu...Odlaskom Robinha u Real on je jedini imao potencijala za to(Da bude broj 1 u Brazilu) A kada je dosao bio je dosta slab....Ali sada je mnogo dobar!! Inace on i Maskerano su van-serijski igraci ali se ne podnose:lol:
Ipak tu izgleda utice Rivalstvo RIVER-BOKA

Tevez je dobar igrac...secam se da sam ga pre 2-3 godine kupuvao u Manageru, kad se za njega jos nije culo...heeh
Ali realno on je sada jedan od najbolji igraca u Juzno Americkoj ligi..sigurno ce uskoro doci u Evropu

Tesko da ce Tevez skoro u Evropu. Pa njega je Kruzeiro platio 20 miliona dolara kada ga je kupio od Boke. Pa sam posle cuo da je i Roman Abramovic jedan od finasijera Kruzeira. Realno Kruzeiro nema te pare. I sada da bi ga neko kupio treba da ponudi vise od te cifre...sto znaci da ce Tevez verovatno u Celzi,hehehe!
Inace je IGRACINA!

Back