Srlesrle
Domaćin
- Poruka
- 4.966

Pa ono,da jeste,jeste,ali mi se uvek svidjalo sto Federer zna da ukroti taj servis. I onda ide ono cuveno Rodikovo nerviranje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono,da jeste,jeste,ali mi se uvek svidjalo sto Federer zna da ukroti taj servis. I onda ide ono cuveno Rodikovo nerviranjeKad smo kod nerviranja,al je Safin puko na mecu sa Federerom..Joj al se nervirao. Iskreno,taj Safin,samo da je malo normalan,mislim da bi opet mogao u Top 10..Steta sto nije normalan
![]()
Endijeve servisi vise nisu toliko ubojiti kao pre sve vise meceva primecujem da nema toliko puno asova.
A i Marej ima odlican servis.
novak je proslogodisnji ao osvojio (ja mislim) i dobrim delom shto je uspeo brzo da zavrshi svaki mec- po 3 seta sve do finala... i opet je u finalu moglo da bude chupavo- da se igrao 5. set mislim da bi conga imao prednost...Ja samo nikad necu razumeti da Novak predaje te meceve...OK<povreda,sve je to OK,ali ako je to poveda koju si vukao od Bagdatisa,pa care,sto nisi predao mec njemu..?Aaaaaaaaaa,da,da,tamo si vodio...Ako se secate,ranije smo isto tako vodili polemiku oko njegovih medical time out-a,nadam se da se ne vracaju stare boljke![]()
Xaxxaxaxax,pa Rafine naviajce nema sta da zaboli,Rafa je prviAli Noletove...Covek je imao tri puta sansu da napokon ode na drugo mesto,i tri puta je propusta..Dva puta protiv direktnih rivala,treci put na pocetku godine
![]()