Najbolji sastav svih vremena vaseg kluba

Cool tema :) ovako evo najboljih 11 koje sam imo prilike da gledam recimo odgledno sam x piksijevih utakmica sto preko snimaka sto direktno kao klinac i tvrdim da je sa ovih prostora najbolji igrac svih vremena...Sekularca i Dzajica isuvise malo sam gledo da bih dao neku objektivnu ocenu...

-----------------------------------Pancev-----Dule Savic
-------------------Savicevic--------------------------------------------------------Pizon

----------------------------------------Stojkovic
----------------------------------------------------------Prosinecki
-----------------------------------Bleki Bogicevic(Caletov idol a i gledo sam par utakmica najveci smeker!!!)

--------------------Mihajlovic----------Vidic-------------------Belodedic

---------------------------------------Dika Stojanovic

Klupa

Zvonko Milojevic

Ilija Najdoski

Goran Bunjvecevic

Stevo Glogovac :lol::lol:

Vladimi Jugovic

Rambo Petkovic

Milos Sestic

Perica Ognjenovic

Dragisa Binic

Goran Drulic

Mihajlo Pjanovic

Nikola Zigic

Pa nesto sam razmisljo koga bih na gol?...Znam da je Dika umeo da kiksne ali je ipak u Bariju odbranio penal...i dobro je branio ceo taj kup sampiona i svaku utakmicu koju sam gledo manje vise...pa i protiv reala je dobro branio par godine prije...tako rekoh zasluzuje...Mislio sam Olju Petrovica njega je moj stari obozavo i gledo sam protv Liverpula deluje kao odlican golman ali sad sta znam...Koga bi ti?...a Stevo Glogovac je jebeni car ;) Sve ih na ***** nabi Stevo Glogovac !

Pa nesto sam razmisljo koga bih na gol?...Znam da je Dika umeo da kiksne ali je ipak u Bariju odbranio penal...i dobro je branio ceo taj kup sampiona i svaku utakmicu koju sam gledo manje vise...pa i protiv reala je dobro branio par godine prije...tako rekoh zasluzuje...Mislio sam Olju Petrovica njega je moj stari obozavo i gledo sam protv Liverpula deluje kao odlican golman ali sad sta znam...Koga bi ti?...a Stevo Glogovac je jebeni car ;) Sve ih na ***** nabi Stevo Glogovac !

Za mene su najbolji Milojević i Jevrić (od onih koje sam gledao)... Miloje je strašno branio na manjim utakmicama, ali je na velikim znao da kiksne... Jevrić je bio siguran, nije branio penale i nemoguće situacije, ali nije kiksirao...

To je bio Roland Wolfart, ne Klinsman.

Klinsman to ne bi promašio. ;)

Aj mi pomozite sa 11 najgorih
Asporogenis na golu
Miljković, Rnić, Branimir Bajić, sad ne znam kog na levog beka
Zajić, Babović, Đorđe Lazić, još mi jedan fali kao zadnji vezni...
Boja bez konkurencije i ima ih dosta koji bi mogli da mu prave društvo, al nek bude Obradović (onaj zbog kog je Isailović grejao klupu u Tumbinoj eri)

Zanimljivo, evo sad cu bas uz koje pivce da razmislim. Dakle ovako, navijam i pratim dva posrnula giganta Zvezdu i Milan pa cu se usuditi da sastavim all star timove ali samo od igraca koje sam makar malo zakacio:

CZV:

.................................Mustafa................................
.................Vidic...........................Gaj.....................
Markovic.......................................................Basta
.................................Kastiljo..................................
Boskovic..................Acimovic...................Jankovic
......................Zigic...................Drulic.....................

Au bas sam se namucio, nisam ni sam zadovoljan ovih timom al sta da se radi ne mogu se setiti boljih igraca trenutno.

Sto se Milana tice lakse cu odabrati dominatore:

..................................Dida....................................
...................Nesta....................Stam....................
Kafu..........................................................Maldini
..................................Pirlo...................................
Seedorf..................................................Savicevic
.................................Kaka....................................
...................Sheva.................Van Basten............

Varao sam malo za Van bastena nisam bas zakacio njegov zenit al sam odgledao klipove i klipove. Mogao sam ubaciti Gulita, Rajkarda, Barezija ali izabrao sam najdraze.

- - - - - - - - - -

Klinsman to ne bi promašio. ;)

Aj mi pomozite sa 11 najgorih
Asporogenis na golu
Miljković, Rnić, Branimir Bajić, sad ne znam kog na levog beka
Zajić, Babović, Đorđe Lazić, još mi jedan fali kao zadnji vezni...
Boja bez konkurencije i ima ih dosta koji bi mogli da mu prave društvo, al nek bude Obradović (onaj zbog kog je Isailović grejao klupu u Tumbinoj eri)

Sto Zajica on je meni ostao u secanju sa par doktorski poteza?

I meni je Zajic cim je dosao izdivljao sa par golova i poteza a onda je malo zatajio pa otisao cini mi se u Svicu ili gde god. Imali smo mi mnogo gorih od njega.

I nemoj Gaja u najboljih 11. Kad sam ga video u diskoteci u Nisu kao nekakvo pojacanje Radnickog a on glumata neku zvezdu iako nije odigrao ni minut smucio mi se. Jos ono ponasanje sa Moreirom je za povracanje.

Poslednja izmena:
Acimovic ***** ti zivot kad je to bilo...prosto mi je neverovatno da mi od njega nismo imali igraca dostojnog broja 10...Dobro to je milijas nosio koji ima statistiku na svojoj strani i odigro je odlicno ovu zadnju polusezone ali nije to to...posle Acimovica 10 su nosili Krivokapic Burzanovic Mugosa Evandro i nista nisu pokazali...sada je nosi makedonac :think: Da se ja pitam izbacio bih je iz uporebe dok se nepojavi igrac dostojan toga broja i dokaze to recimo mali Ristic ako ovako nastavi da igra sledece sezone bih mu dao 10...

Poslednja izmena:
Taj Marijan Markovic je strasno precenjen igrac koji sem te brzine nije imo nista a Muslin u formaciji 352 je sjajno koristio njegovu brzinu i kao takav delovo je kao jedan od najopasnijih Zvezdinih igraca...Recimo Basta Gvozdenovic i Lukovic su izmisli fudbal za njega...

E Lukovica sam totalno zaboravio, moze on levo a Basta desno na prirodnu poziciju. A trenera kad bih birao, naravno Muslin!

- - - - - - - - - -

Acimovic ***** ti zivot kad je to bilo...prosto mi je neverovatno da mi od njega nismo imali igraca dostojnog broja 10...Dobro to je milijas nosio koji ima statistiku na svojoj strani i odigro je odlicno ovu zadnju polusezone ali nije to to...posle Acimovica 10 su nosili Krivokapic Burzanovic Mugosa Evandro i nista nisu pokazali...sada je nosi makedonac :think: Da se ja pitam izbacio bih je iz uporebe dok se nepojavi igrac dostojan toga broja i dokaze to recimo mali Ristic ako ovako nastavi da igra sledece sezone bih mu dao 10...

Na fudbalu kad god udelim neku asistenciju govorio sam "ACIMOVIC", a imao sam i Drulica u ekipi pa mi nije bilo tesko :lol:

p.s. Koga li ova danasnja deca imitiraju? :lol:

Ja sam viko ognjenovic ognjenovic perica ognjenovic a bas sam puno davio loptu :)...hehhehehe ****** ovi danasnji vicu Messi Ronaldo...igraci se kratko zadrzavaju u liga da bi klincima postali idoli a iliga je takva kakva je...Mada ruku na srce nasa liga nije ni losa sobzirom kakvi su tereni da se tereni srede bilo bi to jako jako pristojno da dodje do privatizacije i ozbiljnije organizacije da nepricam...recimo kad uporedim nasu igu sa Australijskom ovde u Aus tereni su prva liga marketing sve je nasminakno al fudbal srednja zalost pa u nasoj ligi kad teren na nest lici i kad obe ekipe igraju otvoreno brze se igra tri puta nego ovde za dve klase je bolji fudbal...istina kod nas imas ti batadjorasa koje nezanima fudbal pa samo oce bod da izvuku pa to ni nasta nelici al toga ima svugde...

Ja sam viko ognjenovic ognjenovic perica ognjenovic a bas sam puno davio loptu :)...hehhehehe ****** ovi danasnji vicu Messi Ronaldo...igraci se kratko zadrzavaju u liga da bi klincima postali idoli a iliga je takva kakva je...Mada ruku na srce nasa liga nije ni losa sobzirom kakvi su tereni da se tereni srede bilo bi to jako jako pristojno da dodje do privatizacije i ozbiljnije organizacije da nepricam...recimo kad uporedim nasu igu sa Australijskom ovde u Aus tereni su prva liga marketing sve je nasminakno al fudbal srednja zalost pa u nasoj ligi kad teren na nest lici i kad obe ekipe igraju otvoreno brze se igra tri puta nego ovde za dve klase je bolji fudbal...istina kod nas imas ti batadjorasa koje nezanima fudbal pa samo oce bod da izvuku pa to ni nasta nelici al toga ima svugde...

Nasa liga realno ima potencijal da bude kao Belgijska ali veci je problem u upravama nego u samim igracima. Talenata ima ali nema klupske politike, menadzeri nas ubise. Privatizacija bi resila neke problema ali izgleda da od toga nema nista.

Back