Ista situatzija za gothic 2, ne znam kolko sam je puta obrnuo, sve sam zhivo nashao shto je moglo, ili tako mislim bar
Kad vetj spomenu to, jesi uspeo da odesh iza onog velikog orkovog dugachkog zida od drveta? jesi video tablu?
Isti trip sam imao i ja za tu tmurnost shto spominjesh, sa razlikom da je to kod mene pochelo kad sam pocheo gothic 2, ona mi je bila mnogo sharenija u odnosu na ketza, bash sam prichao ortaku to, ketz mi je mnogo tmuran i to mi se svidja jako, shto mi je posle na pochetq gohic 2 falilo, ali brzo sam se navikao.
gothic 3? chekao sam je 4 god sa otvorenim ustima i na kraju kad sam je konachno nabavio to je bilo najvetje razocharenje u mom zhivotu od igara, izbedachio sam se kao pas. prvo NEOPTIMIZOVANOST, drugo BAGOVITOST
kazhe drug, mozhesh da ubijesh ladno zmaja, aliiiiiii ako vidish divlju svinju i dokachi te, najlakshe reshenje je restartovati manuelno komp... zabaguje te i dok te ne ubije ne pushta te
primetio sam da se dosta chudnije ponasha od kako sam ga zadnji put video pre igranja gotike, mislim da je malo popustio sa zhivtzima