deniro govori kako repuje o nekom svom realizmu, ali se njegov realizam poklapa sa realizmom depresivne osobe tako da je postao dosadan
marchelo fura onaj ''inteligentni rep'' ali mi se uopste ne svidja njegov flow i oni njegovi tekstovi, nakiti ih kao novogodisnja jelka pa ispadne iz beat-a i kasnije to popravi(uglavnom se svi loze na marchela, marchelo ovo, marchelo ono, on mene smara). takodje ga ne gotivim sto je zajebao denira za pesmu zestoko, ispao je derpe
juice kao juice je prodana pichka
bad copy podrzavam
struka je kralj balkanskog repa, ume da kaze neku svoju pricu i ne kiti tekstove, izvlaci sustinu, struka one love <3
VIP, hahaaa reksona i ikac stari ponos

reksona ima najbolji flow na balkanu, ikac drzi svoje, a i odlican je vip za one koji vole pravi rep!!!!!
ajzea je vredan postovanja, mozda nema dobar flow, ne zna da sastavi ''lep'' tekst ali mu je svaka prica iza pesme odlicna. najvise ga gotivim zbog onoga kada je kidnapovao ministra lingvistu i jebavao marchela u dupe(jeste da je zaglavio u tvorza posle ali jbg). skoro se pridruzio bassivitiju

D
one shot fura onaj gengsta rep i jaaako je gotivan ''treba da znate da j*be nam se za sve brate!''
za one koje vole 50cent skolu, tu je MIJA! bukvalno srpska verzija fiftija

(jeste da smara to sto snima sa tatulom ali jbg, ima neke dobre stvari)
beogradski sindikat ni ne treba da komentarisem
elitni odredi, cvija, tatula i ostali go*nari nisu vredni pomena, bruka
ima jos dosta dobrih repera koji nisu uspeli da se probiju kao bata barata, sava, grasshoper, mihilow i jos mnogo njih
uglavnom, ne mogu da kazem ko je najbolji reper u srbiji, struka i vip onako ''zure''

ali ja sam dovoljno srecan time sto umem da prepoznam pravi rep i sto iz dna duse mrzim fejkare, nas je malo
tebra iskuliraj, dobro znas da tu sam
drzim ti lekcije, pa sta ces kad si fu*sa?
lepo ste rekli vase leto je bila ljubav
malo drugacije, moje leto je bila buksna
necu da kocim, zasto zelis to tebra ja ne znam
od gazda paje svakoj ku*ki se svidja pesma
a malo starog sr*nja, da li sto za to? a ne
ne nisam tuzan sto ne pratim nove trendove
nisam u fensi zonu, sta da radim, takav sam
ja volim staru skolu, to je moja muzika
kontam taj rep, za njega stvarno imam talenta
a ti ga nemas, tvoja muzika je trolicna