Најбољи репер свих времена

AkiM11060

Početnik
Poruka
45
Поздрав форумаши. Решио сам да покренем ову тему да видим ваше мишљење ко је најбољи репер свих времена. Не мислим на нашу сцену наравно, него на Амере. Какви год да су и колко год да их не волимо мора им се признати да имају одувек најбољу хип хоп сцену и најразвијенију хип хоп културу. У задњих пар година појавио се комерцијалнији облик звука звани треп, и појавили су се нови извођачи који ми се углавном не свиђају али има и добрих. Више волим стару школу што би се рекло. Елем који по вашем мишљењу најбољи репер и зашто баш он?

ПС: Не признајем Еминема као одговор јер из искуства знам да већина људи и деце који њега слушају знају само за њега евентуално су чули за Тупака и Бигија, и знају пар песама од 50 Цента. Ако није тако, онда прихватам.

Слажем се. Од Тупака нема нико бољи, него хоћу да чујем и друга мишљења. А у тој песми што си поделио он каже следеће:

"Me? Me, I'm a product of Rakim
Lakim Shabazz, 2Pac, N-W-A., Cube, hey, Doc, Ren
Yella, Eazy, thank you, they got Slim"

Раким и NWA су например учинили за реп колико и њих двојица. Раким је увео тај стил и он је дефиниција репера, флоу, риме, лирика, глас, комплетан репер плус је чињеница да у његовим песмама нећеш наћи ниједну псовку га чини достојним надимком "God MC".

ne mogu da se odlucim. obojica su legende

Trespass-01.jpg

bushwick bill i chuck D moze i Ice T mada Freddo Starr je isto dobar ah da i MC Eiht je kidao
zaboravih i scarface-a al to je u sustini the geto boyz postavka

Види се да знаш знање. Добри су сви ови које си навео, поготово Гето Бојси. Најбоља група с југа Америке засигурно.

Back