Najbolji proizvodi do 1000 din

Ok, hvala.Ulje ne dolazi u obzir. Ovo moje je kao senka..., malo utrljaš gde hoćeš i kad rešiš da "zablistaš"!
Imaš ovo Valneino tzv. suvo ulje, više je na bazi vode, ne ostavlja masne tragove.
Čini mi se da je 350 din ali je baš malena bočica.
93983_0_1.jpg

A imaju sad i na akciji neki mist sa šljokicama, ali ga nisam probala.

Zašto mažete te šljokice? Za koju priliku, mislim, gde idete tako šljokičave?
Ja Giltere mažem kad dobijem preplanuli ten, pa onda malo staviš po telu i dobiješ lepu svetlucavu boju.Boja se stopi sa kožom,ostane samo svetlucavi trag!Lepo izgleda leti i uveče, kad izađeš.
Zato se obično koriste u boji peska i bronzani, mda imaš i u dr.bojima, njih koriste kao senku za oči, da bi naglasile šminku (oči ili usta).

• Podržavam
Reactions: Red
Ja Giltere mažem kad dobijem preplanuli ten, pa onda malo staviš po telu i dobiješ lepu svetlucavu boju.Boja se stopi sa kožom,ostane samo svetlucavi trag!Lepo izgleda leti i uveče, kad izađeš.
Zato se obično koriste u boji peska i bronzani, mda imaš i u dr.bojima, njih koriste kao senku za oči, da bi naglasile šminku (oči ili usta).
Zar ne ostaje po garderobi, ne skidaju se šljoke?

Zar ne ostaje po garderobi, ne skidaju se šljoke?
Skidaju se kad se tuširaš. 😁
Inače, ne otpadaju kad ih staviš, ako su kvalitetniji. Ovi moji i nisu nešto, imaš i masnije Giltere, oni kao da se zalepe za kožu. Meni se ti masni ne sviđaju, previše su napadni.Obično ih stavljaju na kožu, tamo gde se vidi deo tela, preko garderobe nema efekta. Peru se i skidaju lako, u mašini kao i sve istalo.

Meni vala nisu nesto.Jesu jeftini,litar kosta kao neki od 200 ml.
Ја сам исто чула само похвале. Прошле седмице сам купила један, онај са белим луком, али нисам још пробала.

Мој допринос теми:

500393_0_1.jpg

Essence The rose edition палета сенки за неких 550 динара отприлике. Има и Nude edition.
Лепе су и трајне, а нимало скупе.

Back