Najbolji prijatelj/ica

Izgubljeno poverenje _izneverio vas

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Da li me iznevjerio najbolji drug iz djetinjstva?
Da.
Ali drugima, bližima od mene je uradio i mnogo gore i više.
Da li sam prekinuo prijateljstvo?
Da.
Nije moglo drugačije.
Nije mi žao. Iako živi u susjednom neboderu i dan danas, vidimo se na ulici samo.
I to par puta godišnje, iako idemo u istu prodavnicu i piljaru.
Razmijenimo po koju riječ, i to je to.
On je odavno u nekom svom svijetu laži i prevare, a najviše vara sebe samog.
Žao mi je, ali niko mu nije mogao pomoći, koliko god da smo se trudili.
To je bitka koju mora da dobije sam.

A dobro, manjak vremena a višak obaveza imaju svoje posljedice. Ali nije isto smanjiti druženje i prestati druženje :P
Апсолутно.У старту сви мисле...одржаваћемо везу...чујемо се... али се временом то изјалови.
Када би се потрудио и ја и мој бивши друг до тога неби ни дошло,али онда се мислиш...могао је и он да назове...и тако,класика.

Aj sa srećom, nadam se da se neće morati i ona odreći prijateljstava :)
Hvala, ali da ne budem pogrešno shvaćen kad je moj otac u pitanju.
On se oženio mojom mamom, dobio decu i odrekao se prethodnih drugova. Tu apsolutno imam isto razmišljanje kao moj otac. On naravno ima prijatelje, ali prijatelje preko posla. Godinama smo se porodično družili sa nekim od tih njegovih prijatelja. Ali nikog iz tog njegovog starog društva dok je bio momak.
On redovno ide na mature, ali se ni sa kim od tog svog starog društva odavno ne druži i ne čuje.

Inače, imam po najmanje jednog druga i drugaricu iz detinjstva koji ne samo da nisu zaboravili šta su mi bili(šta smo međusobno bili), nego koji bi mi pismeno potvrdili(gde god da zatreba) da su ne samo moji drugovi(drugarice) iz detinjstva nego da su mi trenuntni prijatelji. Meni to mnogo znači, i ja sam im zahvalan na tome :)

Back