Najbolji prijatelj/ica

Izgubljeno poverenje _izneverio vas

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Da li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
Da li ste prekinuli neko dugo prijateljstvo?
AJ SAD da vas vidim.
На срећу,досад ми се није десило ни једно ни друго.Чак сам недавно обновио једно старо пријатељство.

Da li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
Da li ste prekinuli neko dugo prijateljstvo?
AJ SAD da vas vidim.
Možda i najbolji drug iz detinjstva, možda i najbolja drugarica :)

Sa najboljim drugom iz detinjstva se nisam video od osnovne. Kad sam imao taj prvi Fejsbuk i lažne profile, jedno vreme smo komunicirali(preko pravog profila). Dogovarali smo se da se vidimo, ali ništa od toga nije bilo. Posle se godinama nismo ni tako čuli. Prošle godine sam mu poslao poruku preko Instagrama, ali mi nije ništa odgovorio. Video sam da je dobio dete. Za razliku od mene ima svoju porodicu koja mu je sve. To je život...

Sa najboljom drugaricom sam išao i u Srednju školu. Bili smo i komšije. Ona koliko znam nije imala mreže, mada istini za volju ni ja je nisam tražio. Dok smo išli u Srednju, čuli smo se i viđali, posle smo izgubili svaki kontakt.
Prošle godine sam je posle dugo vremena video nekoliko puta u komšiluku. Prolazila je pored mene ko pored groblja. I to je život. Za sve normalne ljude je bitno ono što je trenutno, a ne šta je bilo :)

Poslednja izmena:
@Kćerka Direktora Cirkusa

Nema šta tu da se žali ili bude tužno. I to je strana života. Ono što smo voleli ili što nam je bilo dobro dok smo bili deca, ne volimo ili nije nam dobro u kasnijim godinama. Nešto što bi rekli tad ne bi sad npr. Tad bi rekli da nam je neko drug ili drugarica, a sada nam možda ni u ludilu ne bi padalo na um da taj neko uopšte može da ima drugarice i drugove. Sve je to život. Sve je to možda ok :)

@Kćerka Direktora Cirkusa

Nema šta tu da se žali ili bude tužno. I to je strana života. Ono što smo voleli ili što nam je bilo dobro dok smo bili deca, ne volimo ili nije nam dobro u kasnijim godinama. Nešto što bi rekli tad ne bi sad npr. Tad bi rekli da nam je neko drug ili drugarica, a sada nam možda ni u ludilu ne bi padalo na um da taj neko uopšte može da ima drugarice i drugove. Sve je to život. Sve je to možda ok :)
Nisam ni pokazala tugu zbog izgubljenih i prošlih prijateljstava. Slažem se da ne treba žaliti za nečim što je prošlo. Nekako me je na tužnu reakciju navela tvoja rečenica "za razliku od mene on ima svoju porodicu koja mu je sve".

Nisam ni pokazala tugu zbog izgubljenih i prošlih prijateljstava. Slažem se da ne treba žaliti za nečim što je prošlo. Nekako me je na tužnu reakciju navela tvoja rečenica "za razliku od mene on ima svoju porodicu koja mu je sve".
Time sam hteo da kažem "Ima brate svoju porodicu. Zabole ga uvo za druga od pre Hrista "

Značio mi je njegov odgovor u pogledu nekih ličnih dokazivanja, ali ništa strašno. Kažem, razumem ga. Imam još jedan takav primer, nije on bio jedini moj drug iz detinjstva koji je dobio svoju porodicu "i od..bao stare drugove "

Back