white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Da li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
Da li ste prekinuli neko dugo prijateljstvo?
AJ SAD da vas vidim.
AJ SAD da vas vidim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Da li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
Da.Da li ste prekinuli neko dugo prijateljstvo?
На срећу,досад ми се није десило ни једно ни друго.Чак сам недавно обновио једно старо пријатељство.Da li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
AJ SAD da vas vidim.
Da li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
AJ SAD da vas vidim.
sređenoSvi ubaci opciju
Nekad mi bilo krivo mozda bi i sansu dao,sad kazem trecem licu da mi se slucajno ne javlja
Da.Da li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
AJ SAD da vas vidim.
Da, prijatelj iz srednje shkole… umro je od raka mozga pre neku godinu…20 godina se nismo chuli, onda mi se javio, i tako par puta smo se chuli, i ode...Da li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
AJ SAD da vas vidim.
Možda i najbolji drug iz detinjstva, možda i najbolja drugaricaDa li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
AJ SAD da vas vidim.
Јесте,то је и био почетак краја нашег дружења.Da li vas je nekada izneverio ili izdao najbolji drug ili drugarica?
AJ SAD da vas vidim.
Nisam ni pokazala tugu zbog izgubljenih i prošlih prijateljstava. Slažem se da ne treba žaliti za nečim što je prošlo. Nekako me je na tužnu reakciju navela tvoja rečenica "za razliku od mene on ima svoju porodicu koja mu je sve".@Kćerka Direktora Cirkusa
Nema šta tu da se žali ili bude tužno. I to je strana života. Ono što smo voleli ili što nam je bilo dobro dok smo bili deca, ne volimo ili nije nam dobro u kasnijim godinama. Nešto što bi rekli tad ne bi sad npr. Tad bi rekli da nam je neko drug ili drugarica, a sada nam možda ni u ludilu ne bi padalo na um da taj neko uopšte može da ima drugarice i drugove. Sve je to život. Sve je to možda ok![]()
Time sam hteo da kažem "Ima brate svoju porodicu. Zabole ga uvo za druga od pre Hrista "Nisam ni pokazala tugu zbog izgubljenih i prošlih prijateljstava. Slažem se da ne treba žaliti za nečim što je prošlo. Nekako me je na tužnu reakciju navela tvoja rečenica "za razliku od mene on ima svoju porodicu koja mu je sve".
Nije ni normalno a ni prirodno da se odrekneš prijatelja kad stekneš porodicu svojuTime sam hteo da kažem "Ima brate svoju porodicu. Zabole ga uvo za druga od pre Hrista "
Značio mi je njegov odgovor u pogledu nekih ličnih dokazivanja, ali ništa strašno. Kažem, razumem ga. Imam još jedan takav primer.
То се увек некако измигољи...држ ово држ оно...Nije ni normalno a ni prirodno da se odrekneš prijatelja kad stekneš porodicu svoju![]()
Jeste, ja bih isto uradio na njegovom mestu. Čak mi je to možda i noviji san. Da sa nekom bilo kojom ženom osnujem sopstvenu porodicu. I zaboravim na sve drugove ikada.Nije ni normalno a ni prirodno da se odrekneš prijatelja kad stekneš porodicu svoju![]()
Aj sa srećom, nadam se da se neće morati i ona odreći prijateljstavaJeste, ja bih isto uradio na njegovom mestu. Čak mi je to možda i noviji san. Da sa nekom bilo kojom ženom osnujem sopstvenu porodicu. I zaboravim na sve drugove ikada.
Moj otac je nešto slično uradio kad se oženio mojom mamom![]()