- Poruka
- 266
Jedan od mojih predloga: Verovatno najbolji pevac svih vremena sa nasih prostora.
Ako nisam u pravu , neka me neko demantuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi u pravu, Tose nije najbolji sa nasih prostora, Cola je bolji od njega, ali ne i jedini.
Jedan od mojih predloga: Verovatno najbolji pevac svih vremena sa nasih prostora.
Zdravko Colic?
Vidi se koliko se razumes u pevanje. Colic je samo osrednji pevac.Ne spada cak ni u grupu najboljih.Na pocetku karijere je bio mnogo jaci . Sad je pao.
Sto se tice odnosa Tose - Cola, to se cak ni ne poredi. Tose je mnogo , mnogo jaci pevac od njega u svakom pogledu;ali bas u svakom.
Iskreno, Tosetu nema ko ni da pridje, a kamoli da se ravna sa njim.
Tvoj Zdravko nije dobar ni za jednog Bebeka, ni za jednog Zlatka Pejakovica, niti Borisa Arandjelovica,Davorina Popovica...da ne nabrajam.
Zdravko Colic?
Vidi se koliko se razumes u pevanje. Colic je samo osrednji pevac.Ne spada cak ni u grupu najboljih.Na pocetku karijere je bio mnogo jaci . Sad je pao.
Sto se tice odnosa Tose - Cola, to se cak ni ne poredi. Tose je mnogo , mnogo jaci pevac od njega u svakom pogledu;ali bas u svakom.
Iskreno, Tosetu nema ko ni da pridje, a kamoli da se ravna sa njim.
Tvoj Zdravko nije dobar ni za jednog Bebeka, ni za jednog Zlatka Pejakovica, niti Borisa Arandjelovica,Davorina Popovica...da ne nabrajam.
Да си навео барем један аргуменат можда бих те дематновао, али овако не желим да улазим у сељачку расправу која се заснива на укусима појединаца а не на аргументима.
И уопште ми није јасно како могу рећи да ниси у праву. У питању је естетска категорија, нисмо сви исти нити имамо исти укус.
Aj nabrajaj jos malo, da se smejemo cisto onako..
Jao dragi decace nisi svestan sta pricas. Odslusaj pesmu "Kad bi moja bila" i ako ti tada ne budu jasne neke stvari onda se ubi momentalno. Ono Tose ne bi mogao ni u snu da otpeva onako, Od Toseta su za mene bolji i Goran Sepa-Gale, Zvonko Pantovic Cipi, Ivica Laus, Boris Arandjelovic, Boba Stefanovic.. Prvo otvorio si temu koja se zove"Najbolji pevac", koja nema nikakvog smisla, da se razumes iole u muziku znao bi i zasto. Al moram jos jednom da se nasmejem za ovo"Cola je osrednji pevac". Uporedjujes njegov glas sada i na pocetku karijere. Ajde sad prelistaj malo svoju inteligenciju, i shvati da sa godinama glasne zice propadaju, i vecina odlicnih pevaca oslabi. Sto se tice zenskih vokala, Aleksandar Radovic je najbolja, posle nje mi je Ivana Negativ.
Od stranih (omiljeni, ne postoje "najbolji") - MJ, Freddie Mercury, George Michael, Chris Martin, Bono, Seal, Kurt Cobain...
od 2:17 hihih ovoliki falseto nema niko....
Ala ti trpas;i s brda i sdola.
Pitas me Kad bi moja bila u cijoj izvedbi? Nisi cuo pesmu a govoris nesto o Coli? U izvedbi Zdravka Colica naravno!4:45 dokaz da je Zdravko samo prosecan pevacOvo moze samo Fredi Merkjuri sa njim da otpeva u duetu i da zvuci bolje.