Najbolji pasoši na svetu

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
24.787
1000025218.jpg

Koji su kriterijumi za rangiranje?
kolko vidim, kriterijum je samo jedan............da su te zemlje pod anglo-americkom kontrolom.
To sto na listi nema USA ............to je deo Rotschildove propagande za obaranje Trampa, jer otkako je Tramp ponovo nas mestu presednika USA, ko sto svi "vidimo" , opao je medjunarodni ugled i poverenje u USA.................daklem, Tramp mora da ode da bi US-pasos opet bio medju "najjacim" na svetu.

To je trebalo po lepoti grafike na pasosu.... ajd isto za vize, da vidis kakve vize postoje....nacrtane kao da nosis sliku u pasosu , doduse neke od njih cepaju granicari kad ulazis u drzavu , e sad ja racunam da je ona plastika najbitnija a ebes listove unutra, ali nisam bas siguran da je tako po protokolu , ali bi trebalo to menjati da bude tako .....i vojnu su mi cepali drugi , neki list, nisam ja...jos uvek ne znam da li je to dobro ili lose sto su cepali , lose bi bilo u normalnoj drzavi posto to sto je iscepano poprilicno vredi , bukvalno ulaz za svaki vojni objekat na teritoriji Srbije...ali mozda je i dobro , kad vidim da bih bio samo meta zavidnih i novopecenih diktatora...

Back