B Bleak WinterFullMoon Aktivan član Poruka 1.887 03.04.2004. u 10:09 - Najbolji nick #101 HIPY_but_girl: a sto se mene tice mislim da si malo GLOOP! Kliknite za proširenje... ljubi je majka najpametniju i zveznajucu HIPY - hip-hop?Mozda neki rumunsko engleski?
HIPY_but_girl: a sto se mene tice mislim da si malo GLOOP! Kliknite za proširenje... ljubi je majka najpametniju i zveznajucu HIPY - hip-hop?Mozda neki rumunsko engleski?
H HIPY_but_girl Početnik Poruka 13 07.04.2004. u 19:53 - Najbolji nick #102 Bleak WinterFullMoon: HIPY_but_girl: a sto se mene tice mislim da si malo GLOOP! Kliknite za proširenje... ljubi je majka najpametniju i zveznajucu HIPY - hip-hop?Mozda neki rumunsko engleski? Kliknite za proširenje... pa posto si TOLIKOOOO PAMETAN trebao bi da znas koji je jezik u pitanju!
Bleak WinterFullMoon: HIPY_but_girl: a sto se mene tice mislim da si malo GLOOP! Kliknite za proširenje... ljubi je majka najpametniju i zveznajucu HIPY - hip-hop?Mozda neki rumunsko engleski? Kliknite za proširenje... pa posto si TOLIKOOOO PAMETAN trebao bi da znas koji je jezik u pitanju!
B Bleak WinterFullMoon Aktivan član Poruka 1.887 08.04.2004. u 13:22 - Najbolji nick #103 sjajno ljubi te majka,malu rumunsku hoperku sa kanisterom hipy hopy benzina