Redmond
Elita
- Poruka
- 17.421
Interesuje me koji je najbolji način prevoza kada se putuje na malo dalje destinacije, pre svega mislim na međugradsku vožnju, mada me interesuje i putovanje u inostranstvo. Temu otvaram iznerviran prethodnim iskustvom gde sam se uverio prošli put kada sam busom hteo da otputujem u Kruševac da autobusi prodaju više karata nego što ima mesta i očekuju od nekih putnika da stoje tokom vožnje iako je to zakonom jasno zabranjeno. Ovakva praksa se vidim sprovodi godinama bez ikakvih sankcija što je prosto maltretiranje, ugrožavanje bezbednosti i vređanje dostojanstva putnika.
Da li je putovanje vozom nešto bolje? Da li postoji neki autobuski prevoznik ili agencija koji mogu da mi garantuju da ću imati mesto za sedenje? Kakva su vam iskustva sa onom Bla Bla Car službom? Kad sam putovao na ekskurzije preko agencije mesto tokom vožnje su imali svi, to se uopšte nije dovodilo u pitanje, jel to znači da je bolje organizovati prevoz preko posrednika? Dajte neka iskustva i savete.
Da li je putovanje vozom nešto bolje? Da li postoji neki autobuski prevoznik ili agencija koji mogu da mi garantuju da ću imati mesto za sedenje? Kakva su vam iskustva sa onom Bla Bla Car službom? Kad sam putovao na ekskurzije preko agencije mesto tokom vožnje su imali svi, to se uopšte nije dovodilo u pitanje, jel to znači da je bolje organizovati prevoz preko posrednika? Dajte neka iskustva i savete.
Poslednja izmena: