Najbolji metod za gubljenje kilaze je...?

Najbolji metod za gubljenje kilaze je...?

• Dijeta

glasova: 4 50,0%
  • Work out - vezbanje

glasova: 4 50,0%
  • Preskakanje obroka

glasova: 2 25,0%

• Ukupno glasova
    8
Vecina odgovora je nesto pogodila, ali nesto i debelo promasila...."debelo":mrgreen:
Ali, ne ocajavajte. ;) Evo, ovaj video od 15-ak minuta ce vam otkriti sve sto treba da znate, slucajno ga nadjoh. :cool:
Pa, izvedite racunicu, sta da saberete, sta da oduzmete, i onda - samo tako....(to srce zeli). Elem:

već vidim da je sigurno nešto moćno i znojavo

Screenshot_20230606-211429~2.png

Crtanje osmice kredom po zidu. A, kreda u guzici. Tako usput naučiš plesati Lambadu, em se kreda, em ****** istope.

Sad ozbiljno, kratko i jasno pravilnom ishranom. Umjerenost majka svega. Stvari tipa, ne jedem iza 18h, izbacio/la slatko, masno itd. su Bullshit. Organizam sve treba. Prije 4g bio sam kod nutrickionistkinje u Zagrebu, poznate sa TV-a. Žena mi napravila jelovnik, sve jeo i sve se topilo. Sječam se da mi je tad rekla kako su naši stari zdravo se hranili, juhe, variva itd. skroz malo slatka, kolača, torti i nikako grickalica gotov. I nije bilo pretilih kao danas. I da se to izučava. Dok je to govorila sjetih se bake i djeda i njihove kupus juhe. Što ima jesti, kupus kuhan. Tada mi je dopizdio. A, sad ga tamanim ko i ostalo zdravo. Naravno umjereno sve.

Back