Velvet77
Zainteresovan član
- Poruka
- 101
Najbolji koncert na kojem ste bili i onaj na koji biste želeli da odete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se za Igija. Billy Idol me je takođe oduševio.Igi Pop je uvek fenomenalanne mogu da izdvojim jedan koncert.
A za te na koje bih želela da odem mi treba vremeplov...
Prvi put od tebe čujem za njih. Upravo "virnula". Slušam malo drugačiju vrstu pa...Thy Art Is Murder. Mozda mi nije omiljeni bend, ali u vrhu, sigurno. Najbolji live nastup, sto se mene tice.
Mene su oduševili ToolGYPSY KINGS Beograd 1991
SMAK 2012
nekad zeleo .....Metalika,Godsmack....![]()
Volim Tool, ali nisam ih nikada gledao.Mene su oduševili Tool
Ovo ne mogu da ti lajkujem. Izvini! Ne podnosim ih. Nema ljutiš molim teKoncert Riblje corbe 06.04.1994, da jos jednom cujem Necu da ispadnem zivotinja, posle toga moze i da se mre.
To beše na Tašu, Minđušari specijalni gosti? Koncert se čuo po celom centru. U suštini sam i ja bio na koncertu a da nisam platio kartuKoncert Riblje corbe 06.04.1994, da jos jednom cujem Necu da ispadnem zivotinja, posle toga moze i da se mre.
Jesu bili predgrupa mindjusari i babe i koncert je bio u Pioniru. Riblja corba je svirala posle toga 97 na tasu, veruj mi da tog koncerta se secam kao da je juce bio iz emotivnih razloga.To beše na Tašu, Minđušari specijalni gosti? Koncert se čuo po celom centru. U suštini sam i ja bio na koncertu a da nisam platio kartu![]()