najbolji igrači 21 vijeka...

Naravno da jeste, moras da budes politicki korektna pa da kazes 'izgleda kao rom' :)

LM, ne bih imao nista da dodam, vecina igraca koje bih i ja stavio je vec nabrojana.

Ali kako niko da ne pomene Gutija? Jel' to samo ja mislim da je on 1 majstor?

Jeste Guti majstor, moze da igra i u napadu i na sredini terena zbog odlicne tehnike, osecaja za gol, kreativnosti, perfektnog pasa... Mnogo bolji od novijih debila fudbalera poput CRonalda, Kake i njima slicnih.

Bufon - Maldini, Nesta, Tiram, R. Carlos - Roy Keane, Zidan, Kaka, Totti - Ronaldo, Anri

Po meni ovako, doduse sastavljao sam na brzinu...mozda sam nekoga izostavio ali to je otprilike to. Inace, nepikosnoveni su Zidan i Ronaldo i ako su imali neverovatne sezone i pre 2000. mislim da su i posle nje pruzili previse.
Maldini je bio neprikosnoven u 90-im, nakon 2000-te R. Carlos je bio ubedljivo najbolji na toj poziciji, posle njega Zambrotta ... Zaneti je doktorirao poziciju desnog beka i ostali igraci mu nisu ni do kolena na toj poziciji ... Rivaldo je bio jednako odlican kao i Kaka, al stavio sam ga zato sto mi je drazi igrac ... Vijera je po meni najbolji na toj poziciji od kad se igra fudbal, posle njega Kin i Davids ... Raul je postigao ipak mnogo vise od svih igraca nakon 2000-te ...

foto-11-roberto-carlos-pa.jpg

RaulCele1102_468x543.jpg

r147434_519964.jpg

Back