Najbolji igrac fudbala

Vidim niko ne pominje jednog od najboljih igraca na svetu, a to je Zinedin Zidan...

Jedan od retkih kompletnih igraca...kad je lopta kod njega izgleda kao da mu je gotovo nemoguce oduzeti je, igrac koji zaista kreira citavu igru, ume da vodi citav tim...zaista kompletan igrac, a takvih je jako malo...

Naravno tu je i Ronaldinjo...

Boki DX-11:
Vidim niko ne pominje jednog od najboljih igraca na svetu, a to je Zinedin Zidan...

Jedan od retkih kompletnih igraca...kad je lopta kod njega izgleda kao da mu je gotovo nemoguce oduzeti je, igrac koji zaista kreira citavu igru, ume da vodi citav tim...zaista kompletan igrac, a takvih je jako malo...

Naravno tu je i Ronaldinjo...
Slazem se u potpunosti.Zidan je sjajan.I Ronaldinjo takodje.

Glupo pitanje, najbolji je Ronaldinho ubedljivo. On je najbolji igrac svih vremena.Brz,Fenomenalan dribler, Odlican strelac i asistent,neverovatan sut,majstor za slobodne udarce,neverovatan tehnicar i najveci fudbalski mozak koji uvek nadje resenje

i naravno da objasnim zbog cega .... kazu da je Celzi masinerija ---- e pa mnogo je tesko biti kapiten takvog tima, najbolji je odbrambeni igrac i koji daje najvise golova, efficiency mu je 50% :shock: , sjetim se npr. kad je Del Orno faulirao Mesija .... svi igraci Barse su se zatrcali ka njemu a Teri je stao iznad njega i razmakao ih ----- tu je pokazao sta znaci biti kapiten
zatim, danas kada je povrijedjen i ramlje skoro citavu utakmicu nije nijednom pogrijesio i nije trazio da ga zamijene.... jos jedan primer sta znaci biti kapiten
nije dobio nijedan crveni a to nije lako kad igrate u odbrani i kad jednostavno u pojedinim trenucima morate da krljate....
biran je takodje i za najboljeg engleskog igraca i premijer lige i ove godine mu je izmaklo za dlaku da bude izabran od strane novinara za najboljeg igraca premijer lige (izabran Tjeri Anri)
dao je i prosle godine odlucujuci gol protiv Barse u ligi sampiona ..... jedina krupnija greska u svim ovim godinama je auto gol kada je ocesao glavom loptu (protiv Barse)
Ja inace volim odbrambene igrace jer smatram da je uvijek mnogo velik pritisak na njima, da su oni glavni da se ne primi gol.... eto zato je meni najbolji igrac Dzon Teri
Meni je jednostavno uvijek bio veci izazov zaustaviti velikog golgetera nego biti sjajan golgeter :wink: .......

Back