- Poruka
- 794
graviti u inat marku jer ne voli sandru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
graviti u inat marku jer ne voli sandru
Znaš kako čim se priča o njemu već je postigao uspjeh...Teško je reći,ja sam čuo ili teško pljuvanje ili hvalospjeve,ja sam ti negde na sredini,volim Sci-Fi pa mi je sjeo,već sam rekao da je Gravity rijetko uspjeli spoj komercijalnog i art filma,vizuelno je nadmoćan,sama radnja ok,gluma u pozadini,više onako simbolika koja se prožima kroz film kao sam kraj kada Sandra izlazi iz vode,evolucija i taj fazon.To je za Amere rijetkost...vezano za gravity, nikako da me napusti osjecaj da sam propustio citavu car tog filma sto sam gledao bezvezni snimak na 15 incha (umjesto u bioskopu) jer se nikad nije desilo da toliko ljudi hvali jedan film, za koji ja nista narocito nemam da kazem.. i privatno i online
vezano za gravity, nikako da me napusti osjecaj da sam propustio citavu car tog filma sto sam gledao bezvezni snimak na 15 incha (umjesto u bioskopu) jer se nikad nije desilo da toliko ljudi hvali jedan film, za koji ja nista narocito nemam da kazem.. i privatno i online