Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Ajde sad da vas čujem žene, leđa, ramena, dupe, stopala ovo ono?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xixixi, sad kapiram oni odlaze od tebeLedja u odlasku
Pa to je najlepse, niko nikog ne maltretiraXixixi, sad kapiram oni odlaze od tebe)))))
Da, i novčanik naravno. Nijedna neće da izdržava parazitaNovcanik
Koliko da može sam da se izdržava, da zarađuje i da ima stalan prihod. Nemam ništa protiv da se deli račun u restoranu. Samo sam na grebatore alergična.A od koje debljine novcanika onako po tvom nije parazit
Pa bre to se podrazumeva valjdajel moguće da niko nije reko penis?
pa ne baš, ovde se više cene oči, duša, novačnik.. penis nam je nekako pao u drugi plan.. : (Pa bre to se podrazumeva valjda
Ja se onda izvinjavam. Ti si moderator, jel postoji mogućnost da mi staviš qurac u prvi postpa ne baš, ovde se više cene oči, duša, novačnik.. penis nam je nekako pao u drugi plan.. : (
nisam moderator na ovom pdf-u, kažu mnogo sam fina za jedno ovako sveto mesto.. nije da ti ne bih stavila, nego mi oduzeli sposobnost.. : (Ja se onda izvinjavam. Ti si moderator, jel postoji mogućnost da mi staviš qurac u prvi post![]()
Ok znaci sa 200€ u maxiju prolaziKoliko da može sam da se izdržava, da zarađuje i da ima stalan prihod. Nemam ništa protiv da se deli račun u restoranu. Samo sam na grebatore alergična.
moderatorska kita je za 10% veća od kite običnog forumaša.. pa ti vidi..Ebo te sad treba da si mod da bi meto qurac... šta sve neće izmisliti samo da podignu rejtinge.
a administratorska?moderatorska kita je za 10% veća od kite običnog forumaša.. pa ti vidi..
o tome se ne govori, to je u domenu državne tajne..a administratorska?![]()