strano telo
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
Koji dan pamtite kao najbolji dan u vašem životu i kako bi izgledao idealno proveden dan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo to malo konkretnije.....Bilo je mnogo dana i dana koji su me usrećili kada se radilo o uspesima i ostvarenju snova ili deljenju radosti sa dragim ljudima, verujem da će ih biti još.
Ajmo to malo konkretnije.....
Imam ih više i ne znam koji bih izdvojila.
Ima vise tih mojih najboljih dana. Zvuči sašavo, ali do diplomiranja najbolji dan mi je bio zadnji dan u školi. Sedeo sam sa mojom tadašnjom ljubavlju Tihanom na klupi fizike, na zadnjem času u osnovnoj (mi to tada nismo znali da će to biti poslednji čas) dobio sam peticu iz pismenog (što se retko dogadjalo u osnovnoj), igrao sam neke karte sa drugarima na času, bilo mi je lepo.
U novijoj biografiji![]()
Najlepši dan mi je svakako dan kad sam diplomirao. Mnogi su mi čestitali, bio sam srećan I ponosan na sebe. Mogli smo svima u familiji (koja nešto baš I nevoli) da se pohvalimo da sam diplomirao. Mogao sam (I mogu da kažem) ja sam sada Master inženjer menadžmenta, a šta ste vi ??? Lepo sam se I proveo u Novosadskoj kafani Barutana, gde sam prvi put bio, I gde sam častio društvo. Pamtiću taj dan do kraja života (kao I svoj zadnji dan u osnovnoj)
O čemu si pisao?1.Znači za najleši dan u životu smatram dan kad sam odbranio diplomski-tj diplomirao
2. U osnovnoj mi je bio najlepši taj zadnji dan. Moja poslednja ocena u osnovnoj je bila petica na zadnjem času ikada u osnonvoj na sastavu iz Srpskog, sećam se i o čemu sa pisao
3. U srenjoj je to bio verovatno dan mature, ali ima tu više kandidata za taj dan, pre svega jer su mi mnogo bili lepi dani koje sam provodio sedeći u klupi sa Milicom iz srednje škole. Možda i o njoj nekada napišem neku pesmu. Ona se udala i prestala da mi odgovara na sve poruke preko mobilnog. Na fejsbooku me nije ni primila ni odbila za prijatelja
O čemu si pisao?
Možda samo nije htela da obnavlja prošlost, već da ona ostane tamo gde i treba, da ne bi poremetila sadašnjost. Volela bih da pročitam/čujem tu pesmu.
Dan rodjenja mog sinana 1. mestu
.
Ona je odgovarala na poruke-i odjendaput prestala (meni je to čudno bilo-pretpostavljao sam da je zbog toga što se udala). Nisam je ništa pitao-sve je bilo uredu i kod mene i kod nje. Kolko se ja sećam-hvalio sam se kad mi se nešto lepo desi i slao o joj neke viceve. Njeni odgovori su bili odobravanje toga.
Za pesmu(blog) o njoj ima vremena, kao i za eventualno neke nove pesme. Do tada možda budem popravljao neke postojeće blogove(pesme)
Možda joj je muž zabranio da se čuje sa tobom, ko zna... I ja samo nagađam.![]()
U svakom slučaju, srećno. Verujem da imaš dobre pesme, blogove. Pogotovo jer to pišeš sa dubokim emocijama.![]()
Hvala, na lepim rečima. Klikni na "Tekstova u blogu 9 " na mom profilu, pa i pročitaj i sama donesi neki zaključak. Ja lično mislim da pesme mogu biti bolje, i da su možda najbolje pesme predamnom