- Poruka
- 2.534
Po vašem mišljenju koji glumac se najbolje pokazao u ulozi Bruce Wayne-a/Batman-a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Delovao je kao da ga mrzi da živi, a ne da glumi...Btw Aflek je totalni promašaj
ma lik jednostavno nema to svojstvo, od starta los izborDelovao je kao da ga mrzi da živi, a ne da glumi...
Deni Devito?Već tri dana sa društvom vodim diskusije na temu Batman-a...
Bonus pitanje - ko od glumaca bi po vama bio dobar izbor za ulogu Bruce Wayne-a?
Mislim da bi se Michael Fassbender prilično dobro uklopio
smesne mu te cizme..
Jesu.smesne mu te cizme..
Pao mi je na pamet Mel Gibson, ali izgleda da je on i bio izbor ali da je odbio uloguVeć tri dana sa društvom vodim diskusije na temu Batman-a...
Bonus pitanje - ko od glumaca bi po vama bio dobar izbor za ulogu Bruce Wayne-a?
Mislim da bi se Michael Fassbender prilično dobro uklopio
https://projectcasting.com/blog/new...could-it-have-derailed-michael-keatons-career– Mel Gibson was initially offered the Batman role in Tim Burton’s 1989 film before Michael Keaton.
– Gibson turned the role down three times; had he accepted, it could have negatively impacted Keaton’s career trajectory.
– Another notable actor, Pierce Brosnan, also rejected the Batman role despite being a fan of the character