Najbolji auto za pocetnike

Svaki je dobar kad ga pametno koristis...Mlad si,najvaznije je da se ne plasis i da ne srljas,stici ces gde god da krenes.
Manje-vise i nema neke razlike,Punto ili Pezo,Fiesta...
Mada nisi napisao nista detaljno o autu,ali pretpostavljam da mislis na 206 ili 207.
Srecan put sta god da izebres)

Pežo je odličan izbor.
Dobar i veoma izdržljiv auto.

Za Blajbija:
40 godina iskustva B, C i E kategorija.

PS: Vozio sam stvarno razna auta:
- Fica 3 kom. ostade žal za njima
- Reno 4 (može i kao teretni auto)
- Reno 18 (tada auto godine)
- 2 Mečke 123 (2.400 i 3.000 kubika) - Gospodar puteva.

Poslednja izmena:
'ajde sad da se hvalimo ko je sta vozio...
Za svojih skromnih 30god. iskustva,od autobusa do bagera na gusenicama.Jedini auto u koji nikad nisam seo za volan je golf,i ne planiram.
I sta ce to da pomogne momku?Lepo nas je pitao,nije ovo sad tema da se pokazujemo ciji je veci (staz),ili ciji je duzi (opit ili iskustvo).
Pored toga sto pocinje da vozi,treba da nauci poneke stvari iz mehanike,auto ponekad ima nameru da se pokvari...

Ne znam da li je iko od vas vozio kabiolet leti na suncu?
OVamo prica da je zo za leto sto jeste logicno ali izgore bre za sve pare jer to ti je kao da stojis na suncu i vapis za hladovinom.
Druga stvar je sto sad ga spustis a za kilometar dizes pa onda opet tako i eto uzroka kvara pa se desava da na na bar jednoj trecini taj krov i ne radi.
Za pocetnika je dobro sve sto je ispravno a ako misli da ima jeftino odrzavanje onda je tu Punto pa eventualno Clio ali onaj sa 1,2 motorom i 58ks i ta dva su moja preporuka mada ima tu jos x modela ali ova dva su se pokazali kao najpovoljniji sa odrzavanjem.
Na kraj krajeva sve ce to na kraju da odredi cifra koja je spremna da se izdvoji za auto.

Back