- Poruka
- 93.260
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobri su oni. Čitao sam neki dan o njihovim ranim danima i kako su isprepletane sudbine sa raznoraznima iz sveta muzike koje znamo i ne znamo. Bila bi interesantna tema, ali nisam imao vremena da pišem jer je opširno. Sad ni ne znam gde sam čitao
Pearl Jam - MTV Unplugged (1992)
Veder iznese emociju kao retko ko, zato mi je posebanDobri su oni.
Hendrix "In the West" je za mene najbolji Hendriksov album i to ubedljivo.Hendrix "In The West"
Allman Brothers Band "At Fillmore East"
Peter Frampton "Frampton Comes Alive!"
I za meneHendrix "In the West" je za mene najbolji Hendriksov album i to ubedljivo
"Red House" sa tog albuma jje nepravazidjen i nikada ga tako dobro nije odsvirao ni pre ni posle. Nema to na jutubu jer je kontrolisano od familije šta se pušta.I za mene
što da ne, kao ilustracija onoga što pričašВећ сам вам раније окачио Хендрикса у FLAC формату.
Могу и Алмане и Фремптона?
Ако волиш Булдожер, по мени је њихов први албум био топ.Ne volim albume uzivo. Ne volim da slusam publiku, aplauze, zvizdanje i buku u pozadini pesama. Ne posedujem ni jedan album uzivo ni od jedne grupe....osim jednog, jedinog albuma. Jedini albuma uzivo koji obozavam i koji redovno slusam. Fenomenalna svirka, ali ga vise volim jer me podseca na neka lepsa vremena i iz sentimentalnih razloga. Jedina ploca koju sam sa sobom poneo iz Srbije pre nekih 37 godina....."Ako Ste Slobodni Veceras" od Buldozera.