Najbolji album svih vremena

leona-songs.jpg

hahah kakva tema
pink-floyd-dark-side-of-the-moon.jpg

I sad nemogu da se suzdrzim krepto brate!!!!!!! Izazivas me da izbacim teoriju iluminata i ovde>Sta ova slika moze da predstavlja>piramida predstavlja poredak,znak illuminata>i sad ko prodje kroz piramidu postaje prosvecen(illuminus)sto je i osnovno znacenje reci illuminati.Slusam flojd,volim ih,znam da je van teme,al moro sam da kazem.Ali izgleda da su oni lutke u njihovim rukama.

a dask end hr embrejs?
d principl of ivl mejd fles?
i naravno od ful albuma remek delo krulti en d bist :cool:

i ono zi devedesdevete sta me je primilo na krejdl..onaj Ep ili kako ga vec zovu..
from d krejdl tu enslejv :cool:

mada i nemaju album da se nesto izdvaja... do midijana imam ugl omiljene..a posle toga ukupno 3-4 pesme.. njah, ali opet, to je samo moje misljenje..

a dask end hr embrejs?
d principl of ivl mejd fles?
i naravno od ful albuma remek delo krulti en d bist :cool:

i ono zi devedesdevete sta me je primilo na krejdl..onaj Ep ili kako ga vec zovu..
from d krejdl tu enslejv :cool:

mada i nemaju album da se nesto izdvaja... do midijana imam ugl omiljene..a posle toga ukupno 3-4 pesme.. njah, ali opet, to je samo moje misljenje..

Jedini album na kom mi se apsolutno sve pesme sviđaju... i temetika...

Uostalom, de gustibus non est disputandum... :cool:

ja u zadnje vreme i nemam zanr..samo daj sta das..
a i dosta sam ih slusao..mislim i da sam preterivao :eek:
bjuti slept in sodom:heart:

Ja ih slušam već jedno 5 godina minimum... nema šanse da mi dosade... postoji još samo nekoliko bendova koji mi nisu dosadili posle toliko godina slušanja.
Mada kvalitet im opada... Nymphetamine još i ima ok pesama, ovo posle mi uopšta ne leži...

Back