Najbolji afrodizijak za ženu je ...

... druga žena.

Zašto je ženama uvek interesantniji tip koji je u ženskom nego u muškom društvu?
Primer: kafić, klub, restoran ... frajer dolazi sa devojkom - sve se okreću i blenu ... frajer dolazi sa ortakom - okrene se tek poneka, obično ona očajna.

Najbolje sam prolazio kada sam izlazio sam sa najboljom drugaricom i često sam razmišljao o ovoj pojavi. I što su u ženskom društvu bolje ribe - bolje ribe iz okoline se i lože.

Da li ste primetili ovu pojavu i kako je objašnjavate?

sto se mene tice bar, nista od ovoga nema veze sa relanoscu. meni je interasant onaj tip koji mi je interesantan, da li je muskom, zensko ili srednjem drustvu nema nikakvog znacaja. za mene je ovo nebuloza.

037-KonobarskiNovcanik3.jpg

zasto se na ovoj Krsti uvek spominju dve stvari :besna: cvrsti qratz i 100maraka! :dash: :hahaha:

... druga žena.

Zašto je ženama uvek interesantniji tip koji je u ženskom nego u muškom društvu?
Primer: kafić, klub, restoran ... frajer dolazi sa devojkom - sve se okreću i blenu ... frajer dolazi sa ortakom - okrene se tek poneka, obično ona očajna.

Najbolje sam prolazio kada sam izlazio sam sa najboljom drugaricom i često sam razmišljao o ovoj pojavi. I što su u ženskom društvu bolje ribe - bolje ribe iz okoline se i lože.

Zato sto ne vidi a ima oci kao i ostale zene. Nesigurna je u svoj izbor.

A kako si ti to najbolje prolazio? Svaka cast ako si se natorbao sa drugaricom. Kako njoj nikad nije proradilo ono zensko u njoj. Ona bi prva skocila na tebe i trazila da je podrapas. Ne moze niko farbat starog macka.

... druga žena.

Potpuno tacno ! Drugarica moze da pomogne da poteras kontru nekoj, ma to je kombinacija iz snova za kontriranje i udaranje ceznje !:aha: :cool:

Back