Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Najbolji afrodizijak je normalna osoba, neopterecena kompleksima, sobom , ili drugim devojkama, neko ko je cvrsto na zemlji, zreo i spokojan sam sa sobom.. Steta sto takvog uglavnom propustimo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji afrodizijak je normalna osoba, neopterecena kompleksima, sobom , ili drugim devojkama, neko ko je cvrsto na zemlji, zreo i spokojan sam sa sobom.. Steta sto takvog uglavnom propustimo...
Nismo primetili tu pojavu i nazivamo je muškim narcisizmom. I to najverovatnije neopravdanim.
... druga žena.
Zašto je ženama uvek interesantniji tip koji je u ženskom nego u muškom društvu?
Primer: kafić, klub, restoran ... frajer dolazi sa devojkom - sve se okreću i blenu ... frajer dolazi sa ortakom - okrene se tek poneka, obično ona očajna.
Najbolje sam prolazio kada sam izlazio sam sa najboljom drugaricom i često sam razmišljao o ovoj pojavi. I što su u ženskom društvu bolje ribe - bolje ribe iz okoline se i lože.
Da li ste primetili ovu pojavu i kako je objašnjavate?
...ne propustate ih vi tol'ko, kol'ko su takvi retkost...
Alal ti vera za ovaj post zaistasam odusevljen tvojim razmisljanjem.
![]()
cvrsta kara
zasto se na ovoj Krsti uvek spominju dve stvaricvrsti qratz i 100maraka!
![]()
![]()
zasto se na ovoj Krsti uvek spominju dve stvaricvrsti qratz i 100maraka!
![]()
![]()
Valjda Jevri![]()
...ne propustate ih vi tol'ko, kol'ko su takvi retkost...
... druga žena.
Zašto je ženama uvek interesantniji tip koji je u ženskom nego u muškom društvu?
Primer: kafić, klub, restoran ... frajer dolazi sa devojkom - sve se okreću i blenu ... frajer dolazi sa ortakom - okrene se tek poneka, obično ona očajna.
Najbolje sam prolazio kada sam izlazio sam sa najboljom drugaricom i često sam razmišljao o ovoj pojavi. I što su u ženskom društvu bolje ribe - bolje ribe iz okoline se i lože.
muskarac
... druga žena.