Najbolje uloge

A ja sam na primer bas od te Mlade Bosne sto ti spominjes ocekivao puno vise.. Nista senzacionalno.. Prosek.. Nekako je stidljivo odradjeno..

Tacno je da je Dragojevic odradio dosta vise od Bjele ali Dragojevicevi jedini kvalitetni filmovi koje je radio su Lepa sela i Rane. I jos je veliko pitanje koliko je pametno sto je to radio.. O tome se moze diskutovati koliko su ta dva filma korisna za ovo drustvo... Ali da su kvalitetni.. Jesu bez ikakve sumnje.. Iako je veliki znak pitanje koliko su bili potrebni ovom drustvu.. E ali zato sve ostalo sto je radio u karijeri predstavlja najvece smece srpske kinematografije cak gore i smrdljivije od partizanskih filmova.

Ja sam veliki fan Montevidea.. Sva 3 serijala i u stanju sam da gledam po 100 puta svaku epizodu.. Sve ima sto je potrebno.Emocije i humor su na jako visokom nivou.. Sansa je data mladim glumcima koji su je vecina iskoristili kako treba itd. . . . U svakom slucaju za mene jedna od tri nabolje domace serije svih vremena.

Eto Dragojevic je od toliko filmova ubo sa dva.. I to je pitanje koliko i koga je ubo... A Bjela snimio dve serije(Montevideo i Rode) i pokidao sa obe. Tako ja to gledam.

- - - - - - - - - -

Mlada Bosna ima jednu istinitu priču pre svega,bar ja tako mislim, a i film sam gledao u bioskopu tako da moguće da je na mene ostavio malo veće impresije nego što bi zapravo trebao, ali je kvalitet nesporan.

Dragojevic je specijalista da jako bolne teme obrađuje na nekako duhovit a istovremeno i simpatičan način...tako da nakon rana ti imaš gomilu naseljenih adolecsenata koji žele da postanu pinki i švaba ili to stavljaju kao alternativno ime na fejsu...zbog toga možda nije dobro za društvo, ali će onaj ko ima imalo razuma shvatiti šta je pisac hteo da kaze...takodje su i andjeli oba dela za mene jedna sasvim solidna komedija, kao i svojevremeno dva sata kvalitetnog programa, kojeg su odradili za 2 nedelje...

sto se Bjele tiče on nije sam radio rode. A od Montevidea mi se svidja samo ovaj poslednji deo. On sadrži emocije a i humor je podnošljiv . Ovi ostali su mi nekako sta ja znam, prosečni. Možda zbog Bikovića kojeg izravno ne podnosim.

Bikovic je smeker i dobar decko. Ja mu zelim sve najbolje u zivotu i njemu i njegovoj porodici. Nikad nista nisam imao protiv njega..

A ti druze ako mislis da je to sa Ranama Dragojevic eto tako slucajno ispalo onda se grdo varas i moram ti reci da si naivan...

Pa taj covek svesno ispira mozak ovom narodu i stetniji je od Pinka,Velikog Brata i Jelene Karleusa..

Non stop pokusava da nam usadi neke gluposti...

Kad bi krenuo sa primerima iz njegovih filmova pa za 5 dana ne bi zavrsio.. toliko bi dugo pisao..

On je jako los covek... I prima novac za sve to sto radi.

Bikovic je smeker i dobar decko. Ja mu zelim sve najbolje u zivotu i njemu i njegovoj porodici. Nikad nista nisam imao protiv njega..

A ti druze ako mislis da je to sa Ranama Dragojevic eto tako slucajno ispalo onda se grdo varas i moram ti reci da si naivan...

Pa taj covek svesno ispira mozak ovom narodu i stetniji je od Pinka,Velikog Brata i Jelene Karleusa..

Non stop pokusava da nam usadi neke gluposti...

Kad bi krenuo sa primerima iz njegovih filmova pa za 5 dana ne bi zavrsio.. toliko bi dugo pisao..

On je jako los covek... I prima novac za sve to sto radi.

Pazi, ne znam da li je loš čovek, mozda i jeste, ali definitivno kroz njegove filmove prikazana naša realnost, mislim prvenstveno na rane i lepa sela...sve je to u suštini tako bilo...

Pazi, ne znam da li je loš čovek, mozda i jeste, ali definitivno kroz njegove filmove prikazana naša realnost, mislim prvenstveno na rane i lepa sela...sve je to u suštini tako bilo...

Rane i Lepa sela manje vise da..

Ali ovo ostalo sve posle rana je katastrofa...

Sve to posle rana sto je snimao znaci Sveti Georgije,Atosmki zdesna,Parada...... To je kazem ti stetnije za narod od Pinka,Karleuse,Parova......... I definitivno Dragojevic dobija pare da siri lazi i izmisljotine i da pljuje na srpski narod.

Rane i Lepa sela manje vise da..

Ali ovo ostalo sve posle rana je katastrofa...

Sve to posle rana sto je snimao znaci Sveti Georgije,Atosmki zdesna,Parada...... To je kazem ti stetnije za narod od Pinka,Karleuse,Parova......... I definitivno Dragojevic dobija pare da siri lazi i izmisljotine i da pljuje na srpski narod.

A dobro, ja prvenstveno pričam o ova dva...za ovo ostalo manje više, andjeli mi nisu loši, kao ni dva sata kvalitetnog programa...a sto se tice atomskog i parade tu se u većini slažem... za Georgija nije potrebno ni govoriti..to je smejurija

sve uloge dragana nikolica,bore todorovica,zorana radmilovica,nikole simica,radeta markovica,bate stojkovica,da ne pominjem batu zivojinovica

Ne znam koga bih mogla izdvojiti.Nedostaje jos i Milos Zutic........Ne pominjite ove Dragojeviceve filmove koji su zasnovani na lazi i optuzivanju Srba za nepostojece zlocine.Pa on prosto nemoze bez toga jer mu tako odredjuju finansijeri..........

Dragan Nikolić (Janko) i Bogdan Diklić (Petar) u Sabirnom centru
Pavle Vuisić (Leka Bankrot) -Više od igre
Dragan Nikolić (učitelj) i Bata Stojković (Božur) - Idemo dalje
Mirjana Karanović (Petrija) - Petrijin venac
Slobodan Ćustić (Kuduz)
Zoran Cvijanovic (Šojka) - Sivi dom
Taško Načić (Pera Mitić) - Davitelj protiv davitelja
Predrag Manojlović (Tomislav) - Samo jednom se ljubi
...

Dragan Nikolić (Janko) i Bogdan Diklić (Petar) u Sabirnom centru
Pavle Vuisić (Leka Bankrot) -Više od igre
Dragan Nikolić (učitelj) i Bata Stojković (Božur) - Idemo dalje