Najbolje rock grupe danasnjice u svetu i njihove pesme

Gotick rock mi je sasvim zanimljiv noviji pravac.....Recimo Bluengel,Enya,Era,Xandria,HIM....Lepa pesma..Blutengel-No Enernity..

to shto ti nabroja nije ni malo gothic rock!! Gothic rock iliti darkwave iliti postpunk su Siouxie and the banshees, Fields Of The Nephillim i tome slichni bendovi! Blutengel je neki elektro goth, Era je ambient, HIM je kao gothic metal...

Chickenfoot - pevač i basista iz Van Halen-a, bubnjar iz RHCP, gitarista Joe Satriani - ektra kombinacija!
Arctic Monkeys - neki alternativni rock koji dosta podseća na onaj stari Britanski rock.
Creed - možda jedini grunge rock koji mi se dopada
Heaven & Hell - Black Sabbath ekipa sa Diom, jednom su bili zajedno, sada su se opet okupili i formirali ovaj bend.

Ovo sam naveo samo par bendova koji su stvarno bendovi današnjice, tj. mladi bendovi formirani u današnje vreme. Chickenfoot i Heaven&Hell jesu isto formirani u današnje vreme, ali su to ipak ljudi stare škole i starog kova, ali po meni vrede više od svih drugih novoformiranih grupa. Ne dopadaju mi se pravci u kojima se muzika razvija danas, kako rock tako i bilo koja druga vrsta. Veliki sam pobornik old-school muzike.

peace :)

Prvo nije dark nego death.
Drugo i ta muzika spada u rock muziku, sviđalo se to tebi ili ne. E sad, druga je priča koliko je pesma sama po sebi kvalitetna.

Death metal je ekstremni podžanr hevi metala koji se razvio iz treš metala.

A da mi se svidja - ne svidja mi se, jer nema sluha. Sve sa melodicnim ritmom i ne previse agresivnim perkusijama moze da prodje. Ako se ja pitam najbolji zanr je heavy metal podrzan filharmonijom.

Back