Najbolje postave najboljih klubova svih vremena!

Koji tim je po vama najbolji?

• Bajern Minhen

• Inter

• Milan

• Arsenal

• Barselona

• Mancester Junajted

• Liverpul

• Real Madrid

• Ajax

• Juventus

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Johnny_taraba_9

Domaćin
Poruka
4.590
vbnm-1.png

-----------------------Pancev
--------------------------------------Savicevic
Dzajic---------------Stojkovic----------------------Pizon

-----------------Prosinecki--------Jugovic

--------Belodedic----------Bogicevic----------Vidic

-----------------------Beara

Ovo je najbolji tim medju velikanima broj 1...a ostali nek se poredaju kako i volja

Ovaj Lazio sto je Bari okacio je stvarno strasan tim.

Ali od ponudjenih u uvodnom postu ne mogu da se odlucim.

Jedino sto mogu da kazem sa sigurnoscu je da Barselona,Milan,Juventus i Real Madrid malo odskacu od svih ostalih.

Mada je konkurencija prejaka u svakom slucaju Ajaks je strasan. Junajted isto,Arsenal,Bajern.

Ja bi na primer pre Intera i Liverpula stavio Celzi ovde.

I ko je ovo sastavljao kako je moguce da nema Vidica u Junajtedu ??

Kakav Chelzi bre...To sto trenutno bolje stoje od Intera i Liverpula neznaci da su veci klub...Kada uzmes ukupan broj trofej otkad postoje doprinos i znacaj koji su dali fudbalu broj navijaca...Inter i Liverpul su daleko daleko veci klubovi...Naravno da je danas Chelzi privlacniji igracima takva je situacija kod njih imaju para oni tek stvaraju istoriju moraju u ovome ritmu nastaviti najmanje jos 15ak godina da se priblize po broju trofeja ovima pa cemo tek onda o CHelziju moci pricati kao velikanu...otom po tom...na ovoj listi svakako fale Benfika i Porto

Mislim da Seltik mozda treba da bude na ovoj listi...mozda Olimpik iz Marseja a mozda i ne jeste da Marsej ima LS...ali u francuskoj gotovo svake decenije neko novi iskoci...Marsej je bio krajem 80tih i 90tih...Svoj period su imali i Bordo i Monaco...moj stari pamti Sejnt Etijen dok je gazio 70tih 80tih sta znam...2000tih je Lion bio jak ko zemlja...Sad je je doso red na PSG...
I naravno da Zvezda fali na ovoj listi trenutno smo u losem stanju klub je u *****...ali to neznaci da nismo veliki klub istoriju nam niko nemoze oduzeti i to je jedino merilo...najveci smo klub iz istocne evrope Kup sampiona, interkontitentalni kup, finale kupa uefa...i imamo vise legendarnih velikih utakmica od bilo koga iz istocne evrope...

Back