najbolje palachinke u gradu

... ljudi koji Beograd ... covece jeo sam u Loznici palacinke .... boli glava ... nigde nema takvih kod nas u Beogradu .... covece ono je PIZZA a ne palacinka ... sve moguce zajebancije imaju od slanih i slatkih, kombinacija 300 !!!! Preko puta POSTE u Loznici ja mislim da je pored PROLECA tako se zove kafic u prolazu .... ej da se skamenis kakve su !!! Ja jedem najcesce palacinke kod mene na FONTANI ali nemogu da se porede sa LOZNICKIM !!!! Pozdrav svima

Palacinke..... najbolja stvar na svetu :) A ja zivim izmedju Shta - Shta i glumca u Vojislava..... ne shvatam, ja sam pojeo jednu u glumcu i smucila mi se, bila je debela, nutele nema uopste u odnosu na testo.... a radila je neka smorena devojka koja je izgledala kao da ce da se ubije kada se vrati kuci..... Ne znam da li sam ja baksuz pa sam naleteo na neku deblju palacinku, ili vi svi volite da se gusite u testu ;)

A u sta sta je testo malo slano, ali su ok.

Ne bre....ta devojka je skroz kul, znam ja nju josh kad je radila u Glumcu u gradu a sad je vidjam i u Glumcu u Vojislavu.....Ona obichno stavi dosta nutele....Meni je najgora palachinka bila kad je tu radila neka bakuta.....chak nije ljudski ni ispekla palachinku, bila poluziva.....A u Shta-Shta jedem chesto....tu su super 'chinke...

Back