Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da preuzmem zivot u svojim rukama bez obzira na to dali se neko osetio povredjenim ili ne. Time se moj proces odrastanja okoncao, dodusa malo kasnije, al ce valjda i sazrevanje kao i branje plodova zrelosti potrajati
.... da ostvarim vezu sa jednim deckom 14 god. starijim od mene. Posle 8 godina smatram da je to jedna od bitnijih stvari koje su mi se dogodile....a imale su dalekosezan pozitivan uticaj na mene ~~~
.... da ostvarim vezu sa jednim deckom 14 god. starijim od mene. Posle 8 godina smatram da je to jedna od bitnijih stvari koje su mi se dogodile....a imale su dalekosezan pozitivan uticaj na mene ~~~
moje najbolje odluke su istovremeno bile i moje kobne...odabir skole i branse koja je moja najveca ljubav, brak sa kim sam htela i kada sam htela, rodjenje dece kada sam mislila da je to za sve optimum...uskladjivanje roditeljstva i karijere, sve pocivalo na odlukama koje mi sada moguce jos i vise znace no sto sam to tada mislila. i naravno, sredjivanje stambenih prilika kao i odabir pravih ljudi za okruzenje. za sada dovoljno
jedino mesto boravka nisam birala, to mi se desilo, ali se ne kajem .