Najbolje odglumljena uloga

Ovo je tema za postavljanje video isečaka u kome se pojavljuje neki akter iz filma koji je jako dobro odglumljen od strane nekog glumca-velemajstora.

Da počnem sa domaćim filmom "Tri", našeg najboljeg režisera Saše Petrovića iz 1965.; akter je legendarni Slobodan Perović koji tumači mucavca koga streljaju na pravdi Boga.

Nije se ni trznuo na udar metka.

Nigde znakova umora...

Gde je neizvesnost? Neverica?

Poslednja izmena:
Nije se ni trznuo na udar metka.

Nigde znakova umora...

Gde je neizvesnost? Neverica?

Ja sam kontao da si ti pametniji, kad se prevarih ko magarac. Nije bitan toliko realitet, koliko dočaravanja stradanja, ona kuka kako kakva žena, pretprljena nepravda.

Ja nisam gledao streljanje nikada uživo, ti jesi?

- - - - - - - - - -

Nije on bas toliko dobar glumac koliko mu je legla ova uloga.

- - - - - - - - - -

Toni Kertis :hahaha:

Hvala Bogu, emprijiskim istraživanjem došao sam do zaključka da si krembilizovani idiotus.

Poslednja izmena:
Ja sam kontao da si ti pametniji, kad se prevarih ko magarac. Nije bitan toliko realitet, koliko dočaravanja stradanja, ona kuka kako kakva žena, pretprljena nepravda.

Ja nisam gledao streljanje nikada uživo, ti jesi?

- - - - - - - - - -

Hvala Bogu, emprijiskim istraživanjem došao sam do zaključka da si krembilizovani idiotus.

Sta ti znas.
Ti si lelemud koji moze hiljadu godina za nesto da se zanima i nikad nista da ne skonta.
Ne pronices u srz. Ti si pausalac. Amater.

Bravo. Jesi li zadovoljio dnevnu kompleksašku meru? Nisi odavno dobio ćušku po glavudzi?

Ahahaha ti kažeš nekome da je kompleksaš.... prvi put udario na tvrdo pa cviliš ko devojčica..... kako ne vidiš da si jadan, da te ljudi ili ignorišu ili razbijaju ko zvečku.... ali koliko je to bilo očekivano od tebe da čim ti neko uzvrati počneš odmah sa kompleksima.... a skačeš ovde po vratu drugima, dosadan si ko vaška....

Ahahaha ti kažeš nekome da je kompleksaš.... prvi put udario na tvrdo pa cviliš ko devojčica..... kako ne vidiš da si jadan, da te ljudi ili ignorišu ili razbijaju ko zvečku.... ali koliko je to bilo očekivano od tebe da čim ti neko uzvrati počneš odmah sa kompleksima.... a skačeš ovde po vratu drugima, dosadan si ko vaška....

Evo ga ovaj pičkić što se tužaka sisica mala. Što pobeže prošli put, šalješ mi poruke da te ne UZNEMIRAVAM?! - online idiot na kubni. Jbt, kako je tebi u realnom životu, žalim slučaj. Majka rodila idiota, pa požalila. :roll:

Aj, sada lepo prijavi ovu poruku, da mi lupe ban da te ne uznemiravam više, kontam da ne možeš da spavaš, da ti se javljam u snovima. Imbecilu neizlečeni. Žali bože života.

Poslednja izmena:
Evo ga ovaj pičkić što se tužaka sisica mala. Što pobeže prošli put, šalješ mi poruke da te ne UZNEMIRAVAM?! - online idiot na kubni. Jbt, kako je tebi u realnom životu, žalim slučaj. Majka rodila idiota, pa požalila. :roll:

Aj, sada lepo prijavi ovu poruku, da mi lupe ban da te ne uznemiravam više, kontam da ne možeš da spavaš, da ti se javljam u snovima. Imbecilu neizlečeni. Žali bože života.

Ja tebe nisam prijavljivao, džaba plačeš, toliko pažnje ti nije bilo posvećeno.

Jeste, poslao sam ti poruku da me ne smaraš bez razloga ali ti to nisi ispoštovao, pokušao si opet da provociraš na poruci koja nije bila upućena tebi,ali ti je pokušaj bio toliko jadan da mi te bilo žao.

Boli me baš jaje za tebe da se cimam i prijavljujem te, pa ti bi uživao, mislio bi da si bitan.

Ajde sad ti...da čujemo još jednu porciju kmekanja.... ili bolje, evo izvoli cuclu, sisaj.

Back