Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајој брате што је мени то глуп филм а Хопкинс ме нервира да не могу да га гледам.
Ovo je tema za postavljanje video isečaka u kome se pojavljuje neki akter iz filma koji je jako dobro odglumljen od strane nekog glumca-velemajstora.
Da počnem sa domaćim filmom "Tri", našeg najboljeg režisera Saše Petrovića iz 1965.; akter je legendarni Slobodan Perović koji tumači mucavca koga streljaju na pravdi Boga.
Nije sto ti je on na profilu vec je glumcina!
Dzek Nikolson, The Shining:
Toni Kertis, Bostonski davitelj (1968)
Bet Dejvis, Sta se desilo sa Bejbi Dzejn (1962)
Da..ima toga dosta...pade mi ovo prvo na pamet...
Nije se ni trznuo na udar metka.
Nigde znakova umora...
Gde je neizvesnost? Neverica?
Nije on bas toliko dobar glumac koliko mu je legla ova uloga.
- - - - - - - - - -
Toni Kertis![]()
meni se ne svidja kad glumac mora glumiti i kad mu lik ne isprati ulogu,retko ko moze vise zanrova izneti,jim carey ne moze igrati ozbiljne uloge kao sto su mi robert de niro i pacino smejurija u komedijama
Hopkins u Kad jaganjci utihnu, najzasluzeniji oskar do sada.
Ja sam kontao da si ti pametniji, kad se prevarih ko magarac. Nije bitan toliko realitet, koliko dočaravanja stradanja, ona kuka kako kakva žena, pretprljena nepravda.
Ja nisam gledao streljanje nikada uživo, ti jesi?
- - - - - - - - - -
Hvala Bogu, emprijiskim istraživanjem došao sam do zaključka da si krembilizovani idiotus.
dobar je i sad samo nema scenarija vrednih njegaAl Pacino...
Bio nekad dobar glumac.
Sta ti znas.
Ti si lelemud koji moze hiljadu godina za nesto da se zanima i nikad nista da ne skonta.
Ne pronices u srz. Ti si pausalac. Amater.
Bravo. Jesi li zadovoljio dnevnu kompleksašku meru? Nisi odavno dobio ćušku po glavudzi?
Ahahaha ti kažeš nekome da je kompleksaš.... prvi put udario na tvrdo pa cviliš ko devojčica..... kako ne vidiš da si jadan, da te ljudi ili ignorišu ili razbijaju ko zvečku.... ali koliko je to bilo očekivano od tebe da čim ti neko uzvrati počneš odmah sa kompleksima.... a skačeš ovde po vratu drugima, dosadan si ko vaška....
dobar je i sad samo nema scenarija vrednih njega
Bravo. Jesi li zadovoljio dnevnu kompleksašku meru? Nisi odavno dobio ćušku po glavudzi?
Pokvarila ga slava.
Dok se probijao,bio je bolji.
No, nije to samo njegov problem.
Malo koji glumac je odrzao kvalitet kad je postao slavan.
- - - - - - - - - -
Amater,pausalac.
Pa ti si održao kontinuitet, od početka do kraja karijere.
Kraja karijere?
Pa ja sam sada u najboljim godinama.
Evo ga ovaj pičkić što se tužaka sisica mala. Što pobeže prošli put, šalješ mi poruke da te ne UZNEMIRAVAM?! - online idiot na kubni. Jbt, kako je tebi u realnom životu, žalim slučaj. Majka rodila idiota, pa požalila.
Aj, sada lepo prijavi ovu poruku, da mi lupe ban da te ne uznemiravam više, kontam da ne možeš da spavaš, da ti se javljam u snovima. Imbecilu neizlečeni. Žali bože života.