Најбоље борбе и потези профи бораца

gost 214153

Poznat
Poruka
7.802
Без обзира на вештину коју радите и волите сигурно постоје неки мечеви или потези које нећете заборавити.
Мени лично је најбољи меч...

...обојица одлични борци, млађи би могли доста да науче од њих што се тиче фер плеја.

Poslednja izmena:
Без обзира на вештину коју радите и волите сигурно постоје неки мечеви или потези које нећете заборавити.
Мени лично је најбољи меч...

Mislim da je covek imao sve,snagu,kondiciju,psihu,znanje,brzinu.Sto je retko ko drugi imao i zato mi je on pandan za MMA.
On je i najveci razlog sto sam isti poceo da treniram :)

Tacno sam znao da ce u prvom postu biti Fedor
Svakako jedana od najvecih MMA bitki ikad.Mirko se dobro drzao ali je Fedor savrseni gameplan majstor pa je na udaraca isao boksom,nije ga rusio u parter sto je obicno i logika.

Знајући да је Мирко нокаутирао Александра и да је ово била нека врста освете није могло да буде лоше. Мирко је исто страшан борац али није издржао јер у то време нико није могао да се супротстави лику који изудара човека а ни обрву не подигне.
Ја га готивим јер је скроман за разлику од данашњих врхунских бораца. Њега ниси могао да видиш кад неког добије да се пентра по конопцима и урла од самозадовољности.
Највише ме одушевио кад је био у нок дауну али то је оно што нема свако, одмах хвата руке да не добије још неки ударац.

У Москви има заказан меч са ликом који је исто ок. Није најбољи али вредан помена у мма такмичењима. Снешко. Ако неко хоће да буде комплетан борац једноставно мора бити добар рвач, граплер, или џудиста. Шта год.

Da,Monson je solidan borac,iako ima 40 godina moze dosta toga da pruzi.
U mecu protiv Daniela Cormiera je koji je usput nokautirao Big Foot Silvu izdrzao je 3 runde i izgubio na poene.
Tako da bice zanimljiv mec svakako.
Mirko je posle pobede nad Aleksandrom nesto prozivao Fedora,kao you are next.Gluposti.
Evo tog meca,iako je Cormier bio totalni autsajder dominirao je do samog nokauta

Back