- Poruka
- 1.633
Kao sto u naslovu pise trazim najbolj zemlju Evrope za zivot, cuo sam da su najbolje Svajcarska i Norveska...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne trolaj brate![]()
Норвешка.
Zemlje Skandinavije... ali 'ladno je tamo bre.![]()
za koga?Za sljakera ?
Pa, to se laHko rešava.
Poneseš grejalicu !
Zemlje Skandinavije... ali 'ladno je tamo bre.![]()
Moze Monaco ... !
Moze i Vatikan ... !
За мене.
I da ne izlazim napolje dok temperatura ne skoči na za mene prijatnih 30+.![]()
Sta da radis ti u Vatikanu?
Sta da radis ti u Vatikanu?
Nosiš Papi čaj od nane !
Ma jok....nema tu dileme Svajcarska je ubedljivo najbolja zemlja.
Pogledas im muziku, pogledas im uredjenje medju ljudima na selu, pogledas im dohodak, ako te iskljucivo pare interesuju, pogledas im nacin na koji ispoljavaju pravni sistem i zakljucis da je Svajcarija za uredjene i inteligentne ljude (ili ili).
Ako nisi u te dve grupe, znaci ili si glup ili anarhista, tj srbin koji svuda hoce da trazi krivinu, onda ti Svajcarska sigurno nece prijati...
Smetace ti sto placas grejanje i kad nisi u stanu, smetace ti sto nema kupanja posle 23h ili 22h kako odluci kucni savet, smetace ti sto moras da platis kaznu ako ti curi ulje iz auspuha, smetace ti Turci....
Volim takvu kulturu, a ne ove nase stoke koja smo mi rupcaga nismo ni svesni. Idem u trazenje svajcarkinjeMa jok....nema tu dileme Svajcarska je ubedljivo najbolja zemlja.
Pogledas im muziku, pogledas im uredjenje medju ljudima na selu, pogledas im dohodak, ako te iskljucivo pare interesuju, pogledas im nacin na koji ispoljavaju pravni sistem i zakljucis da je Svajcarija za uredjene i inteligentne ljude (ili ili).
Ako nisi u te dve grupe, znaci ili si glup ili anarhista, tj srbin koji svuda hoce da trazi krivinu, onda ti Svajcarska sigurno nece prijati...
Smetace ti sto placas grejanje i kad nisi u stanu, smetace ti sto nema kupanja posle 23h ili 22h kako odluci kucni savet, smetace ti sto moras da platis kaznu ako ti curi ulje iz auspuha, smetace ti Turci....
Ma najjaca je ali Norveški mnogo tezak, hladno mada se brzo naviknes i meni je top Bec zbog dosta balkanaca, prema statistici svaki drugi coek u Becu Srbin :O ali nzm je li razvijena idem malo o njoj da citam sadПо стандарду и, сходно томе, по социјалној политици дефинитивно Норвешка. Међутим, колико људи познајем да готово ништа не раде, а плате су им и по три пута веће од просечне, Србија је без конкуренције земља меда и млека. За одређени проценат људи...