NAJBOLJA TURISTICKA DESTINACIJA - HRVATSKO PRIMORJE !!!

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.824
Sada u eri godisnjih odmora,obzirom da sam obisao skoro sve turisticke destinacije,gde se ide na letovanje,mogu da
kazem sledece:Na letovanje se moze otici,na more u Grcku,Tursku,Tunis,Crnu Goru,Maltu...itd.Ali,lepote Jadranske
obale,koja se nalazi u nama komsijskoj Hrvatskoj,verujte,nema nigde.To plavo more Jadransko.Ti mirisi cempresa,i
svi ostalih silnih cetinara.Ta predivna hrana,,,Verujte.To nigde nema,takve lepote.Bio sam i na tim cuvenim Havajskim
ostrvima.Verujte mi,to je sve izvikana lepota.Jadranska obala Hrvatske,NAJLEPSA JE NA SVETU.Tu nema nikakve
dileme,gde je bolje.Zasto bi isli u druge,mnogo udaljenije zemlje,i pritom mnogo losije,kada nam je nevidjena lepota
Jadrana,takoreci,ispred nas.!!!:bye::super::super::heart:

pa jeste najlepsha ali

- - - - - - - - - -

Ni da mi plate 100.000 evra ne bih otišao tamo, a što se lepota tiče, od Grčke sa svim njenim raznovrsnostima, obalom, poluostrvima, ostrvima, tri mora, nema ničeg lepšeg na kugli zemaljskoj. Nije zabadava naša civilizacija potekla upravo na toj prelepoj zemlji sa tri mora.

cro nema meduze

Ma kakav Zakintos.Svi vi pomodni maco.nistice,mislite da je "kul" otici u Grcku ili Tursku.Nije ti dosta,sto su ti Turci radili svasta,sa zenskim delom familije.? Imamo tu predivnu Hrvatsku,ali ne,mi
zaboga idemo kod tih Cincara.Do juce smo svi mi muskarci,prosto ludeli,da se ozenimo Hrvaticama,koje su daleko bolje u krevetu,a i uopste od ovih nasih zenskinja.Sada to nije "politicki" priznati
.

Poslednja izmena od moderatora:
Ma kakav Zakintos.Svi vi pomodni maco.nistice,mislite da je "kul" otici u Grcku ili Tursku.Nije ti dosta,sto su ti Turci radili svasta,sa zenskim delom familije.? Imamo tu predivnu Hrvatsku,ali ne,mi
zaboga idemo kod tih Cincara.Do juce smo svi mi muskarci,prosto ludeli,da se ozenimo Hrvaticama,koje su daleko bolje u krevetu,a i uopste od ovih nasih zenskinja.Sada to nije "politicki" priznati
Uvek sam se gadio praznoglavih muskaraca,kojih ovde,na zalost,ima i previse.

I nismo svi za Zakintos, ima nas koji volimo Rodos, Krit, Krf, Tasos, Skopelos, Skijatos, Lefkadu, Santorini, Kasandru, Sitoniju, Ios, Lezbos.... Ma u Grčkoj možeš da biraš, jer je najrazuđenija i najduža obala na svetu, naravno u pitanju su tri topla mora, a ne jedan kanal, da ne kažem kanalizacija, kakvo je Jadransko more. :cool:

oi5cnk.jpg

Овако чистог и плавог мора, овако атрактивног и екслкузивног летовалишта какво је Санторини нема нигде на свету. А Грци су диван, гостољубив народ, који зна шта је гост, посебно гост из Србије. У Грчкој се увек осећам пријатно и опуштено. :cool:

Ima ovaj pravo, grčko more je ful bolje od Jadrana, navodno je grčko more puno jače, recimo na bench pressu grčko more diže 220 kg a jadransko samo 180, plus šta su sve studije pokazale da je grčko more slanije i plavije od jadrana, i bila je neka studija kao prošli su znanstvenici cijeli svijet i sve plaže i kad su se vratili u laboratorij rekli su "ipak grčka" tako da ima tu dosta istine, dođi u grčku dođi dođi u grčku.

Sto se mene tice Dalmacija je neprevazidjena :)

Meni je Murter prelep, pogotovo kamp park.
Slanica isto.
Treba videti:)
2ebe29a2a78ef008713a2076ebd047a0.jpg

Evo jedna slicica:)

:hahaha: ... и то је то.....камењар за звечарке.

Видели смо, хвала лепо никад више. Ко открије Грчку, са најдужом обалом на свету и хиљадама прекрасних острва и дивним гостољубивим људима, никад више неће отићи у Далмацију.

ne razumem cemu frka,kome se ide u hr na more nek ide kome se ne ide on nece ici.. jedina sigurna oblast tamo je Istra kazu da tamo ima puno YU..pardon bg tablica skoro svakog leta

Фрка?! Која фрка?! :dontunderstand:

Нема ЈУ таблица, има српских таблица, прихватите то већ једном југоносталгичари. :cool:

Фрка?! Која фрка?! :dontunderstand:

Нема ЈУ таблица, има српских таблица, прихватите то већ једном југоносталгичари. :cool:
ne mogu biti jugonostalgicar i da hocu,odgovorih sa sarkazmom i ironijom kolega ako vec treba da se nacrta na papiru.Samo aluzija na jedan deo ljudi u bg-u

sto ova tema nije na putovanjima :think:
zar nije taj turizam ka hrvatskoj vec i krenuo, ako nista mnogi imaju neke rodjake pa i na primorju ili mozda idu ne znam u stari kraj, ne znam je l to rade
bila sam u hrvatskoj i ima raznih turista, ima i EU-slovena (poljaka, slovaka), naravno nemaca, cini mi se engleza i francuza manje ali verovatno bi se otkrio poneki a mozda i neki amerikanac. italijana pretpostavljam
more je bash lepo i preporucujem, za neka mesta je dobro imati auto, za ostrva npr
konkretno bila sam na hvaru i mislim da je to nesto razlicito od grcke, koja ima svoje pluseve i lepa mesta ali ipak. : ) naravno frka je jos uvek bauljati po cro, mozda je i skuplje pa ces pre ili kasnije da odes u grcku ili tursku.

Poslednja izmena:

Back