Nikko
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
Ej, Vragi, alo,
e aA, što ti stalno imaš nešto protiv zavera (mislim teorije).
![]()
Boji se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej, Vragi, alo,
e aA, što ti stalno imaš nešto protiv zavera (mislim teorije).
![]()
Ko se ne bi bojao reptila ajde molim te.
Sta bi bilo sa drustvom kada bise svi slozili da postoje reptilijanci i ponasali se u skladu sa tim?Mora da postoji i druga strana medalje,bar da bi bilo zanimljivo.
Namece se pitanje ko su to "oni"?Ovo tvoje izlaganje mi lici na film matrix.
Ko su to oni?
Pa grupa ljudi (da ne kazem reptiloida) koji sebe nazivaju Illuminati, i koji kontrolisu sve najvaznije tokove moci u ovom svetu...ekonomiju, medije, najvece svetske bankarske korporacije, izbore..itd.
Spomenula si film Matrix...mislis da je slucajno izasao u trenutku u kom je izasao?
Mislis da je trilogija Gospodar Prstenova izasla slucajno bas u ovom vremenu?
Mislis da su slucajno mediji zatrpani emisijama i serijama cije su teme onakve kakve
jesu?
Mislite da se baner ove glupe igrice "bite..." i slicne stvari slucajno forsiraju sirom interneta?
Da ne nabrajam ostale stotine stvari, cije su namere onima koji imaju oci, vrlo jasne.
Covecanstvo se lagano navikava na stvari koje ce da uslede.
Tolkin je napisao Gospodara pre 70 godina ...
Ja govorim o filmu.
Ko su to oni?
Pa grupa ljudi (da ne kazem reptiloida) koji sebe nazivaju Illuminati, i koji kontrolisu sve najvaznije tokove moci u ovom svetu...ekonomiju, medije, najvece svetske bankarske korporacije, izbore..itd.
Spomenula si film Matrix...mislis da je slucajno izasao u trenutku u kom je izasao?
Mislis da je trilogija Gospodar Prstenova izasla slucajno bas u ovom vremenu?
Mislis da su slucajno mediji zatrpani emisijama i serijama cije su teme onakve kakve
jesu?
Mislite da se baner ove glupe igrice "bite..." i slicne stvari slucajno forsiraju sirom interneta?
Da ne nabrajam ostale stotine stvari, cije su namere onima koji imaju oci, vrlo jasne.
Covecanstvo se lagano navikava na stvari koje ce da uslede.
pa sad...sve te stvari "izasle" su u trenutku kad nam je...tehnologija, ni manje ni vise, to dozvolila...
Snimljen je i crtani film pre 30 godina![]()
Covece,ako si ti cuo za Gospodara tek kada je Dzekson snimio film,tvoj problem.Ali ne mozes to da proturas kao teoriju zavere,jer to delo postoji 70 godina i vec je jednom ekranizovano.
Ne, to nema nikakve veze sa tehnologijom.
Ne radi se o tehnoloskim osobinama filma, vec o temi.