Najbolja tehnika za ulične tuče

Zgradicu,jesu li te pustu li na odmor :)
Mislim da bi trebao da odes u bokserski klub i dogovoris sparing mec.Obavezno da proveris pre meca imas li "staklenu bradu",i kompletno opremu za zastitu da upotrebis.:)

Kako te nije sramota da ovo pises? Pa ti si bar dogurao do pojasa tamnije boje u Karateu nego ja, i to nekoliko nijansi tamnijeg nego ja.

Kako te nije sramota da izlazes puno boksera ovakvom riziku i da im je zivot u opasnosti, dajes mu jednu losu ideju zbog koje puno boksera treba da rizikuje svoj zivot i najverovatnije provede svoj ostatak zivota u invaliCkim kolicima.

Ti i sam kao i ja znas koliko je Karate smrtonosan, i cak i u sparingu je smrtonosan, pogotovo za boks, jeL oni ne koriste noge.

Cak i da @Svuda Z dogovori sa bokserima da ce koristiti samo ruke iz karatea, bez nogu, opet izlazes mnooogo boksera smrtnom riziku jer zna se kolko je Karate rucni udarac bolji od svih bokserskih udaraca.

Kako te nije sramota da dovodis zivote boksera u pitanje dajuci mu ovu ideju? Zamisli da ode u nekoliko bokserskih klubova, ti ces biti saucesnik i kriv sto ce pisati po novinama - "Masovna pogibija boksera sirom Crne Gore" .

Sledeci put lepo razmisli pre nego sto nekom mozes dati ludu ideju u glavu. Procitajte opet - nisam rekao pametnu ideju da si dao LUDOJ glavi nego ludu ideju glavi.

Da si rekao da ode da isproba na aikidokama, dzudistima, rvacima, nedaobog na wingchunovcima, pa i ajde, tu bi se nekako nosili i ostali bi samo invalidi ti svi, al de da mu kazes da se isproba sa bokserima, pa oni posto treniraju ples sa ustima punim plastike, pa oni nemaju nikakve sanse, nece ostati ni invalidi, umrece.

Za one koji citaju ovo a nisu upoznati sa dosadasnjim stanjem na ovom delu pdf-a
https://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm :mrgreen:

Naravno da sve iz karatea može da se izvede u realnoj situaciji
jer je karate za razliku od boksa realna vještina. Boks je balet sa ustima punim plastike i rukama omotanim rukavicama, i da nije balet ne bi trajao 12 rundi nego bi poslije 12 udaraca se sve riješavalo.

Koliko sam mogao videti ,karatisti isto stavljaju tu istu plastiku u usta ,a sto se tice baleta ...
Ne bih se ja sa baletom sprdao...Balet je itekako tezak,ti bi prvi posle baleta izgledao ,kao lutka sa
konca napusten od vlasnika.

[/COLOR]

Koliko sam mogao videti ,karatisti isto stavljaju tu istu plastiku u usta ,a sto se tice baleta ...
Ne bih se ja sa baletom sprdao...Balet je itekako tezak,ti bi prvi posle baleta izgledao ,kao lutka sa
konca napusten od vlasnika.

Vidis da lik nema pojma ni o jednoj bor. vestini sportu pa ni tom Karateu koji je trenirao....
Eto dokaza da se nikada nije takmicio u borbama, da jeste, znao bi da i karatisti imaju tu gumu u ustima.

Ja bas ne znam kako je sada trenutno, ali odavno, kada sam se ja takmicio, znam da je trebalo da imas tu gumu i da smo nosili svi redovno. I to bas u njegovoj Shotokan verziji Karatea o kojima ima hvalospeva a ne u drugim nekim karate organizacijama.

Bozo lupeta kao po obicaju....Pljuje boks, eeej, boks, aj da pljuje Aikido, Dzudo, Ninjutsu tako nesto orijentalno, pa da razumes, previse misticno pa ne razume....Ali pljuvati boks.....To je svako shvatio sta je i koliko je upotrebljivo.....

Ne plasi se boksa i kik boksa, to mu je ples, al se zato plasi ako neko ima jednu iznad u karateu od njega i plasi se isto wing chuna, to je kao isto smrtonosno, a nema pojma ni 1 blok, niti zna kako se zove direkt tj zasto se pesnica onako drugacije drzi u wing chunu za razliku od ostalih vestina. Znaci zna o wing chunu bukvalno 0% ne zna ni covek koji je guglao na netu sat vremena o necemu sa cim se prvi put susreo, ali zato "zna" da je boks ples......

Ako je i istina, mozda se pobio sa 2-3 klinca koji su se hvalili kako su "kikbokseri i bokseri", a trenirali su mesec, dva, i iz toga stvorio ogromnu sumanutost da je boks ples, kao i kick boks.
Hajde da kazemo da boks ima tu manu jer oni ne koriste noge, ali ne, on ne vredja najsocnije boks, nego i kick box, iako oni imaju nozne tehnike i to realne mahom.

Muay Thai je slican kickboxu donekle + kolena i laktovi, a verujem da mu je i to "ples".

Ja verujem da je neki bokser/kickboxer njemu vec vrsio "plasticnu rekonstrukciju lica i lobanje", pa otud tolika mrznja prema tome.

Moze biti ili to, ili da je spucao previse vremena na treniranje toga kod losih trenera pa onda namrzo celu vestinu/sport, ali posto nije trenirao boks i kickbox, onda je ovo prvo.

- - - - - - - - - -

i da nije balet ne bi trajao 12 rundi nego bi poslije 12 udaraca se sve riješavalo.

Neka objasni neko umisljenom karatisti, da se i sa 2-3 udarca dosta toga zavrsava, a ne mora da traje 12 rundi.....To sto nesto ima pravila da ukupno traje 12 rundi, ne znaci da se nece desiti nokaut u prvoj rundi posle 50 sekundi.

Ocito je da umisljeni "karatista" nije gledao ni jedan mec Majk Tajsona i slicnih boksera.

Evo malo edukacije, vecernja skola za neinformisane i neobrazovane:

Па ти си гори од њега, толико баљезгања око истог таквог баљезгања и лупетања лика који очигледно није добар с главом. Мислим, он бар има какво-такво оправдање за то што пише...

Па ти си гори од њега, толико баљезгања око истог таквог баљезгања и лупетања лика који очигледно није добар с главом. Мислим, он бар има какво-такво оправдање за то што пише...

Nije njemu glava kriva i bolest za ovo.... To se moze reci samo u domenu toga da npr umislja da sam ja njegov zenski psihijatar i inspektor koji ga svuda prati da vidi da li ce da kupuje/preprodaje droge, pa eto cak i na forumu....

Baljezgao bi on isto i da je zdrav kao dren, zato sto je budala a ne zato sto je bolestan. Postoji puno ljudi koji su bolesni, ali ako su ludi nisu glupi. :mrgreen:

Sve sve, ali Bijelo dugme najbolji bend, a Goran Bregovic, najveci virtuoz gitarista, dok mu je SMAK komercijalni bend, i svira bolje od Tocka....:hahaha:
E pa to mu ne mogu oprostiti, ovo za boks i ostala lupetanja mogu. :lol:

Ne znam ,koji je taj lik...Vidim da ga neke ''Kolege'' sa foruma znaju ,ali ono sto sad znam
je da covek stvarno nikada nije imao kontakt sa nekim iz sveta boksa ili Muay thai.
Ne znam cemu pljuvanje bas TOLIKO za boksere ili one koji treniraju M.T. Kik boks i sl...
Al' ajde....Nek se covek zadovoljava u svom svetu.
I,Karate je dobar za nesto ,za negde,u nekoj situaciji ,ali nije majka svim B.V.
Ni ,boks bas svuda ne moze proci ,ili moj omiljeni M.T. U,svemu i svakoj prilici se borac mora
prilagodjavati.Tako da ovaj sto prica ,kako prica....Po meni rec je o totalno nedefinisanoj licnosti
ne samo u B.V. Vec u zivotu uopste.

Back