Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 29.484
De sme da ode,izbrisali bi mu znanje karatea iz glave 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De sme da ode,izbrisali bi mu znanje karatea iz glave![]()
Zgradicu,jesu li te pustu li na odmor
Mislim da bi trebao da odes u bokserski klub i dogovoris sparing mec.Obavezno da proveris pre meca imas li "staklenu bradu",i kompletno opremu za zastitu da upotrebis.:)
Ljudi, nista smesnije nisam video u zivotu
Naravno da sve iz karatea može da se izvede u realnoj situaciji
jer je karate za razliku od boksa realna vještina. Boks je balet sa ustima punim plastike i rukama omotanim rukavicama, i da nije balet ne bi trajao 12 rundi nego bi poslije 12 udaraca se sve riješavalo.
[/COLOR]
Koliko sam mogao videti ,karatisti isto stavljaju tu istu plastiku u usta ,a sto se tice baleta ...
Ne bih se ja sa baletom sprdao...Balet je itekako tezak,ti bi prvi posle baleta izgledao ,kao lutka sa
konca napusten od vlasnika.
i da nije balet ne bi trajao 12 rundi nego bi poslije 12 udaraca se sve riješavalo.
Па ти си гори од њега, толико баљезгања око истог таквог баљезгања и лупетања лика који очигледно није добар с главом. Мислим, он бар има какво-такво оправдање за то што пише...
Па ти си гори од њега, толико баљезгања око истог таквог баљезгања и лупетања лика који очигледно није добар с главом. Мислим, он бар има какво-такво оправдање за то што пише...