Najbolja tehnika za ulične tuče

Ne znam kako je kod vas,ali ovde su se likovi sa crossfita mnogo istripovali da su zaebani momci od kad radne kruzne treninge.

To je jadno, uzimaju pare ovom glupom narodu. "INSTRUKTORI" jbt ja od kuće napravim bolji trening..

- - - - - - - - - -

Karate se trenira i sme se
upotrebiti samo u nužnoj samoodbrani.
Korist su upravo ti treninzi.

Što se tuča tiče,
samo jednom sam, o samoodbrani,
upotrebio Ushiro mawashi geri.
Srpski: Noga - glava - asfalt

Niko me više nije dirao.

Hhahah protiv nekog jadnika.
Dobar je onaj što se uči u Kini ali ovo ovdje i nije nešto, izbiće te svako ko ima isto snage ko ti ali trenira MMA ili boks.

Nisam bio nikad toliko ni istraumiran ni agresivan pa da se bavim borilačkim sportovima, ali rekao bih da su kik-boks / mma najpribližniji uličnom krljanju.

Čuo sam više puta od poznanika da su uličari izmlatili te instruktora aikodoa, jednog karatistu a i boksera ako se sećam... ali s druge strane lično sam video šta treniranje kik boksa pravi od dežurne žrtve od 60kg , ala Džigi Bau. :D I u drugoj prilici kad je kolega od 70-80 kg i 180 cm, u 3-4 poteza masakrirao lika od 195 i cca 100kg. Zato verujem u kik boks

Ako hoćete da se svetite za batine i čvrge, ili jednostavno imate dupli X hromozom i diže vam se na krv - pravac kik boks skola.

PS - nije zgoreg u Srbiji i uopšte primitivnim društvima poznavati neku krvavu , brutalnu borilačku veštinu :think:
Istina da je bukova motka tvrđa od svake glave i da baba može da zakolje/ liši života i MMA šampiona, ali to se ipak kažnjava a za malo batina ne znam nikog da išao u ćorku.

Vidje ti ovih zaludjenika:)
Bas bih voleo da vidim kako biste to vi primenili te vase tehnike :?:
Prvo ima srca i mozga da razmisljas kako se kreces, pa rad nogu, pa onda ostalo.
Jedna rucna i jedna no zna tehnika, jedno bacanje, poluge i gusenje, ciscenje i kontrola, to se zove stara skola.
Bas sam bio skroman zar ne :)

Što se tuča tiče,

Niko me više nije dirao.

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Što se tuča tiče,

Niko me više nije dirao.

:hahaha:

Prvo ima srca i mozga da razmisljas kako se kreces, pa rad nogu, pa onda ostalo.
Jedna rucna i jedna no zna tehnika, jedno bacanje, poluge i gusenje, ciscenje i kontrola, to se zove stara skola.

Joj, šta si ti treniro vidim odg na svaku temu na ovom pdf-u. Zašto ne bi mogle da se primijene kik boks tehnike?

Inače daj neku rucnu i noznu tehniku. :)

Najbolja tehnika za ulične tuče su po meni kik boks i MMA dok je karate obična ku*čina a toliko je popularan kod nas. Šta vi mislite koja je najbolja tehnika za uličnu tuću?

Šta ti prvo padne na pamet. Nemaš vremena za razmišljanje. A to ne mora biti najbolja tehnika ili najbolja veština, nego ono što je tada najidealnije. Nijedna veština u realnoj borbi ne izgleda kao na rutinskom treningu. Ima dobrih karatista i loših kikboksera, nema pravila. Pobeđuje onaj koji na vreme uoči opasnost i reaguje na najispravniji način.

Back