EVIL MUCKY
Zainteresovan član
- Poruka
- 164
STO SVI BIVSI JEBACI LEMAJU SVOJE CERKE KADA SHVATE DA SU IM KUKOVI SIRI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zana:Dakle.... ovako nesto dve devojke nikada ne bi izjavile! Kod nas sigurno ne postoji podela: ovaj je za kucu, ovaj je za izlaske, ovaj je samo za *** kolima itd itd...
Samantha Jouns:hahahahahaahhahhahaahahahahahah nisam jos cula da neko misli tako....ne znam s kim se ti druzis![]()
Aleksej_BASO:Draga mi je Zana ali mi je istina draza... Jes da si starija i dobro parce ali...
NIJE TACNO!
Zana:Sta nije tacno? Hoces da kazes da i mi devojke tako pricamo? Ja jos ni jednu do sada nisam cula da je tako pricala.......
Zana:Btw.... hvala na komplimentu za "dobro parce"![]()
Aaa, a ja se, umjesto da se samo kresem, i zabavljala sa jako dobrim frajerima... :shock:Aleksej_BASO:Ako je npr jako dobar farjer onda je samo za kres (isto vece naravno), a za duzu vezu treba da bude neki naivcina
Gazdarica:Aaa, a ja se, umjesto da se samo kresem, i zabavljala sa jako dobrim frajerima... :shock:
betmenov_prijatelj:DESI BASO VASKOLIKI SRPSKI JEBACHE...![]()
Ahaaaa, znaci tu treba da upotrebim Hellenim recept - napijem frajera, pa se udam za njega...Aleksej_BASO:Ne nego jos nisi ukpirala da ti to zoves "zabavljanje" a on "kres"!
Imas pogresan pristup!![]()
Ladno su banovali coveka... al' onako ladno i bez objasnjenja.nesvrstani666:meni je ovakav razgovor sasvim normalan...pa nisu se djevojke iste...neke su za zabavu...neke su da se vode za rukicu...prezentuju..itd....kako se djevojka postavi takav ce i da bude odnos izmedju nje i muskarca..ako je riba drolja ili ima kakav poremechajchitj lichnosti normalne su ovakve stvari...ima ih na forumu brdo o kojima njihovi jebachi vako isto pricaju...joj sad ce me ponovo banovati al nema veze
Gazdarica:Ahaaaa, znaci tu treba da upotrebim Hellenim recept - napijem frajera, pa se udam za njega...![]()
![]()