najbolja prilika...

@ Silent
Ne verujem da cu ovo izgovoriti, ali bicu iskrena - u pravu si! I molim bez likovanja i zloupotrebe ove iskrenosti (trenutak slabosti). Prekidam postovanje na vreme da se ne uobrazis jos vise iako imas razloga za to (jos jedan trenutak slabosti) samo treba da poradis malo na umerenosti (ja imam 12 godina iskustva vise sa visokim nosem pa opet napravim pocetnicke greske).
pozdravce

Mozda bi prica mogla da prodje da se odnosi samo na ove klince od oko 20 god.,ja medjutim nisam cuo nikoga od 30 da vrsi takvu gradaciju devojaka(za kucu,za kola,za ulicu....),i da naravno,ne racunam matore bumbarske pedofile!A sto se tice postovanja,ko ce da postuje klinku kojoj je normalno da te neko svako vece drnda po kolima!?Sto je naj tuznije,takve najvise i dizu noseve(naravno posle kola,hehehehe)!

Zana:
Sta nije tacno? Hoces da kazes da i mi devojke tako pricamo? Ja jos ni jednu do sada nisam cula da je tako pricala.......

Onda se tu druzis sa finim devojkama.... Ali ja jesam cuo da devojke razlicito gledaju. Ako je npr jako dobar farjer onda je samo za kres (isto vece naravno) a za duzu vezu treba da bude neki naivcina ;)

Zana:
Btw.... hvala na komplimentu za "dobro parce" :lol:

Nista nista..

KGB i Ruska Mafija (ciji sam clan) uvek imaju sveze informacije... :lol:

nesvrstani666:
meni je ovakav razgovor sasvim normalan...pa nisu se djevojke iste...neke su za zabavu...neke su da se vode za rukicu...prezentuju..itd....kako se djevojka postavi takav ce i da bude odnos izmedju nje i muskarca..ako je riba drolja ili ima kakav poremechajchitj lichnosti normalne su ovakve stvari...ima ih na forumu brdo o kojima njihovi jebachi vako isto pricaju...joj sad ce me ponovo banovati al nema veze
Ladno su banovali coveka... al' onako ladno i bez objasnjenja.

Back