analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.250
Najbolji igrac svih vremena briljira kao i uvijek,jos jedan triple double sa nevjerovatnim brojem poena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Navedi jedan primer da je koristoljubac koji hoce sve za pare?Mala napomena, igrani su produžetci pa je tekma trajala duže, nije 60 poena u redovnom vremenu.
Što se tiče sendviča, Jokić nikada nije krio da je alav na novac i da ga igranje ili bilo šta vezano za Srbiju što ne donosi profit, ne zanima previše.
Nema veze, Svet ce ga trajno pamtiti kao coveka iz male zemlje Srbije.Mala napomena, igrani su produžetci pa je tekma trajala duže, nije 60 poena u redovnom vremenu.
Što se tiče sendviča, Jokić nikada nije krio da je alav na novac i da ga igranje ili bilo šta vezano za Srbiju što ne donosi profit, ne zanima previše.
Reklamira kladionice. Ej, reklamiraš kladionicu, ciganišeš s maksbetom i Miškom Ciganinom. Ti jedan od najboljih sportista sveta promovišeš kocku. To ti je kao kad bi vrhunski hirurg reklamirao pogrebnu opremu.Navedi jedan primer da je koristoljubac koji hoce sve za pare?
Pise se "Produzeci"Mala napomena, igrani su produžetci pa je tekma trajala duže, nije 60 poena u redovnom vremenu.
Treba podijeliti forum na pismene i nepismene da se odmorim od vas pismenih.Pise se "Produzeci"
Ne uzbudjuj seTreba podijeliti forum na pismene i nepismene da se odmorim od vas pismenih.
Neće otići iz Denvera koji je jedna od povijesno najgorih franšiza. Ali tamo može dobiti supermax.Navedi jedan primer da je koristoljubac koji hoce sve za pare?
U ničemu. Ali nezahvalno je uspopređivati ere. Wilt je igrao protiv 30cm nižih bijelaca.Mozda najbolji srbijanski igrac svih vremena, ne znam u cemu je bolji to od Wilta Chamberlaina...
Slazem se. Najvece jebeno zlo. Samo da pocne promovisati cigarete i alkohol...Reklamira kladionice. Ej, reklamiraš kladionicu, ciganišeš s maksbetom i Miškom Ciganinom. Ti jedan od najboljih sportista sveta promovišeš kocku. To ti je kao kad bi vrhunski hirurg reklamirao pogrebnu opremu.
Ne baš. Oni bi faulirali, čak i ako se pogode oba bacanja, opet bi imali poslednji napad. Da je zabrljao, jeste, ali ne bi uspelo to sa zadržavanjem lopte.a mogao je i da zadrzi loptu do isteka vremena (14 sekundi)
Тај „посљедњи напад” је и Денвер могао сјећи брзим фаулом, могло је ту бити слободних колко оћеш, али од ШББКББ нема вајде. Ајде и тај промашени зицер, све се деси, али тако искусном играчу да се деси прво то па онда онакав фаул... Скочип је, није падао на шутера него је поред подигнуте десне руке на шут лијевом просто ударио по грудима, као да пошто пото хоће фаул. Катастрофа. Као да нема ни грам мозга ни трунке искуства. Просто необјашњиво.Ne baš. Oni bi faulirali, čak i ako se pogode oba bacanja, opet bi imali poslednji napad. Da je zabrljao, jeste, ali ne bi uspelo to sa zadržavanjem lopte.
Šteta. Bilo je baš uzbudljivo gledati.
Taj iskusni igrac nema bas mnogo mozga, sto je nebrojeno puta u karijeri i pokazao, neverovatno je da ga je menadzment Nagetsa uopste angazovao.Тај „посљедњи напад” је и Денвер могао сјећи брзим фаулом, могло је ту бити слободних колко оћеш, али од ШББКББ нема вајде. Ајде и тај промашени зицер, све се деси, али тако искусном играчу да се деси прво то па онда онакав фаул... Скочип је, није падао на шутера него је поред подигнуте десне руке на шут лијевом просто ударио по грудима, као да пошто пото хоће фаул. Катастрофа. Као да нема ни грам мозга ни трунке искуства. Просто необјашњиво.
Стоји, али и за играча с пола мозга и толико година, мало је превише.Taj iskusni igrac nema bas mnogo mozga, sto je nebrojeno puta u karijeri i pokazao, neverovatno je da ga je menadzment Nagetsa uopste angazovao.
Katastrofalan menadzment, da su se malo angazovali i nabavili igrace koji bi bili podrska Jokari u nejgovim prajm igrackim godinama imali bi bar jednu titulu viska.
Mozda najbolji srbijanski igrac svih vremena, ne znam u cemu je bolji to od Wilta Chamberlaina...
U par navrata sam procitao da je Jokic zeleo njega za saigraca. Njih dvojca i imaju dobru hemiju i dobre akcije ali ove situacije ponistavaju sve.Taj iskusni igrac nema bas mnogo mozga, sto je nebrojeno puta u karijeri i pokazao, neverovatno je da ga je menadzment Nagetsa uopste angazovao.
Katastrofalan menadzment, da su se malo angazovali i nabavili igrace koji bi bili podrska Jokari u njegovim prajm igrackim godinama imali bi bar jednu titulu viska.
Ma da Jokic je bas njega hteo za saigraca a ne KC Popa ili Greena kao daleko bolje odbrambene igrace. Rasel je u Clipersima a pre toga u Lakersima imao 3 lose lose sezone, % suta mu pao, nivo igre iz godine u godinu sve losiji a u svakom timu je bio konfliktna osoba. Mislim da je ta prica o njihovoj medjusobnoj hemiji samo tesko markrtinsko proser.avanje.U par navrata sam procitao da je Jokic zeleo njega za saigraca. Njih dvojca i imaju dobru hemiju i dobre akcije ali ove situacije ponistavaju sve.
Ne slažem se, danas je basket mnogo lakši, čak je bolji eurobasket od NBA. Da u eri gde nije bilo šuta za 3, gde su igrali u starkama, gde je Wiltu prosek 48,5 minuta po utakmici, nikad nije pauzirao, ne znam odakle ti to da je igrao protiv niskih igrača, prosečan centar u to vreme je bio viši i teži od današnjih centara, postigao 100 poena kad nije postojala trojka...toliko dominantan igrač nikad se posle nije pojavio, igrač zbog koga su promenili dosta pravila u NBA, danas bi mu bilo laše tri puta da igra.Realno da Vilt Čemberlejn igra u današnje vreme bio bi na nivou DeAndre Džordana ili tako nekog, mislim Vilt Čemberlejn svakako jeste legenda i neko ko je obeležio svoju eru ali ipak to je bilo pre 50,60 godina i prosto smešno je porediti košarku iz 60-ih sa ovom modernom i današnjom, mislim danas neki igrač koji ono sedi na klupi ili ima fazon 4,5 poena u proseku ili čak igra razvojnu ligu ima sigurno dosta veći skill-set nego neki Ol Star igrač iz tog vremena, mislim Čemberlejn kad se pojavio jeste bio čudo, nešto neviđeno dotad i svakako ispred svog vremena ali sad hipotetički danas da se pojavi sa tim skill-set-om i stilom igre definitivno ne bi bio nikakvo čudo niti bi bio ispred vremena, mislim porediti današnju košarku sa onim iz 60-ih je ono skroz nerealno, maltene ono potpuno drugi sport, mislim danas sumnjam da bi se recimo i Shaq ili Karl Meloun naigrali a ne Vilt Čemberlejn, jer mislim koliko se igra pomerila spolja, koliko se ubrzala, koliko se više šutira, koliko su i centri sve polivalentniji, tako da recimo sa onim skill-set-om koji su imali i sa onim stilom igre i onolikom telesnom masom ono sumnjam da bi se recimo Shaq ili Karl Meloun naigrali danas, sigurno ne bi bili ni blizu onako uspešni i dominantni kao pre 20 ili 30 godina dok primera radi Hakim Olajdžuvon bi bio vrhunski i odličan i dan danas.
A Jokić stalno pomera granice i čini ono što se smatra maltene nemogućim DANAS i sad naravno ne želim nikako da potcenim Vilta Čemberlejna, svi znamo kakav je igrač bio (bez ozbira što ga nismo gledali i ne sećamo ga se jer prosto tad nismo bili ni rođeni) ali mislim da je svakako fascinantnije to što Jokić radi danas u ovoj modernoj košarci i u ovakvoj paklenoj konkurenciji i pored takvih igrača nego ono što je Vilt Čemberlejn bio dominantan pre 50-60 godina igrajući protiv fazon u proseku 30 cm nižih igrača.
Nuggetsi su imali 1 razlike i u kontru su trčali Westbrook, Braun i Jokić. Kad je Russ krenuo na polaganje, bilo je 12 sec do kraja utakmice. Da je naglo stao i okrenuo se, pa dodao Braunu ili Jokiću, prošlo bi još par sekundi i jedan od njih bi šutirao 2 bacanja. Pogodio jedno ili dva, imali bi mogućnost raditi faul ili braniti šut za 3 nekih 7-8 sec do kraja. Uvrh glaveNe baš. Oni bi faulirali, čak i ako se pogode oba bacanja, opet bi imali poslednji napad. Da je zabrljao, jeste, ali ne bi uspelo to sa zadržavanjem lopte.
Šteta. Bilo je baš uzbudljivo gledati.