Najbolja pesma Balasevica je? (anketa)

Najbolja pesma je?

• Ne lomite mi bagrenje

• Neki novi klinci

• Boza zvani pub

• Lepa Protina kci

• Svirajte mi jesen stize

• Odlazi cirkus

• Provincijalka

• D-moll

• Prica o Vasi Ladackom

• Nedostaje mi nasa ljubav

• Ne volim januar

• Na posletku

• Devojka sa cardas nogama

• Ringispil

• Neka druga (koja)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Stefan1980

Obećava
Banovan
Poruka
72
Neznam da li vec postoji ova tema,ako postoji vi je spojite i obavestite me.
E to je za moderatore drage :)

A vas pitam koja je po vama najbolja njegova pesma.
Neke ce biti u ponudi,a posto anketa ne dozvoljava vise ponuda,moracemo ovako nekako.
Veliki je problem toliko dobrih pesama staviti medju prvih 15 ali dobro,stavite vi vasu omiljenu i to cemo sabirati.Pa negde kroz neko vreme izabrati najbolju !

Poslednja izmena:
Glasao sam za Provincijalku samo zato što me svaki put na koncertu najviše dirne zbog priča, a opet ovde u listi nemaš ni pola od njegovih remek- dela, uglavnom komercijalne pesme koje su svi čuli.

Ne može se odabrati samo jedna pesma, al što se tiče onih koje nisu na listi ja bih favorizovao: Bezdan, Miholjsko Leto, Bože Bože, Galicia, Pred Zadnji Sneg, Sevdalinka, Starim, Mrtvi

Od ovih novijih najdraža mi je Berba 59 mada je odlično odradio Svadbarskim Sokakom, znam da sam ranije usput čuo onu Čolinu verziju ali ova mi je baš odlična, Đole to lepo odradi, pogotovo jer je njegov tekst
valjda će novi album uskoro

Inače, meni je skoro svaka sa onog albuma "Dnevnik Starog Momka" odlična :)

Skoro kupio na limundu ploču Bezdan... nema tog kvaliteta kao što je na ploči :cool:

Neznam da li vec postoji ova tema,ako postoji vi je spojite i obavestite me.
E to je za moderatore drage :)

A vas pitam koja je po vama najbolja njegova pesma.
Neke ce biti u ponudi,a posto anketa ne dozvoljava vise ponuda,moracemo ovako nekako.
Veliki je problem toliko dobrih pesama staviti medju prvih 15 ali dobro,stavite vi vasu omiljenu i to cemo sabirati.Pa negde kroz neko vreme izabrati najbolju !
Kad pustiš vodu na WC šolji...

Back