little
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
^SmrAd^:Heh... Jel neko probao ono Jel mogu da ti nesto sapnem na usta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
^SmrAd^:Heh... Jel neko probao ono Jel mogu da ti nesto sapnem na usta?
a-ha....i koja je najgora :shock:devojcica_20:ON:" hajde reci sta hoces da uradim, da dodjem peske u Nis, da posaljem kola po tebe, da te molim, da preklinjem...sta? reci!!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
...Tačnije, istu žvaku ne mogu da žvaćem dvaput. To je valjda zato što nisam šarmantan. :? :shock:apotekarka:Uhhhhh, stvarno grozno![]()
Ne postoji žvaka koja bi uticala na to da mi se svidi onaj ko mi se ne sviđa. Mogu da pomislim da je duhovit i šarmantan ali to je sve.
limunada:A sta kazete na ovo:"Ajde,malo da se prosetamo pod sijalicama?"
OPAAAAA, BATO !!!![]()
SoBlue:Ubedljivo najbljutavije su mi one glupave zvake,kao,el imas decka,a ti kazes ne,a on kaze-taaaaakooooooo lepa devojka da nema decka,pa ne mogu da verujem.......!?
Umno poremecena osoba:ja najvise volem kad u radnji nema sitnog pa mi prodavacica da minty ili misty zvake
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Koliki ili kolicni?krvolok:To je bar lako ! Nehajno pridjes i, spontano, kazes : " O's da vi's kol'ki mi je qurac ? "! To probajte i necete se pokajati, garant !!!![]()
devojcica_20:Ko jos ovde misli da za (uspesno!!! ) muvanje ne treba nikakva specijalna zvaka?
Nema jaceg afrodizijaka od leptirica u stomaku kad ga/je vidis!
Reci.....hm.....ponekad mogu samo da pokvare uzivanje....pogotovu ako su na principu bljutavih gluposti...i provaljenih 1 000 000 puta do sada!
dakle, spontani dodir ruke, uzareni pogle, osmeh....cemu reci u takvom trenutku?![]()
8)
devojcica_20:E pa, prijatelju, ako ti se retko desava, red je da porazmislis malo![]()
![]()
To se desava uvek kad se muvas sa osobom do koje ti je ostalo (drugacije muvaze ne priznajem)8) 8)