Najbolja/ Najgora Zvaka

Najgora zvaka ikada izrcena meni bila je:
ON: "ej mala, ja da imam tolike grudi, saplitao bih se usput"
JA: :shock: :shock:
ON:"ma to je kompliment za tebe, duso! "
JA:"gledaj da se ti ne sapletes, idiote!!" :x :x
Najbolja zvaka koju sam ikada cula:
(zvao me par puta da izadjemo, nisam mogla/htela bla bla bla" i na kraju
ON:" hajde reci sta hoces da uradim, da dodjem peske u Nis, da posaljem kola po tebe, da te molim, da preklinjem...sta? reci!!!!"
:D :D :D :D

apotekarka:
Uhhhhh, stvarno grozno :roll:
Ne postoji žvaka koja bi uticala na to da mi se svidi onaj ko mi se ne sviđa. Mogu da pomislim da je duhovit i šarmantan ali to je sve.
...Tačnije, istu žvaku ne mogu da žvaćem dvaput. To je valjda zato što nisam šarmantan. :? :shock:
Još manje duhovit. :(
Imaš li lek za moju BOLEST, slatka moja prodavačice lekova :cry:
p.s.Molio bih te, da lek bude...žute boje :roll:
:wink:

Pre desetak godina u jednom kaficu prilazi mojoj drugarici tip.Tipican ovcar.Nezelim da vredjam tipove sa sela.Nisu svi isti ali vecina jesu.
Naslanja se na sank do nje.I pocinje neku glupu anegdotu.U pola te iste sledi pitanje.Dali bi da podjemoß :shock: Moja drugarica u soku.Gde da podjemo?Pa znas ono ti ja da podjemo!Zaista nista jasno njoj.A meni jos manje.
Ipak lepo ga ona otera u tri lepe PM.
Ali yebiga tek smo kasnije saznali da je to u stvari u prevodu na nas gradski jezik zanacilo.TI MI SE SVIDJAS ili BUDI MI DEVOJKA.
Bas smo ispali glupi.Tako recit decko ali nazalost neshvacen.
Neznam za zvake.Ali ja volim kada je nesto neobavezno.Jednostavno mi se svidelo kada me je on u prepunoj diskoteci uhvatio za guzu.I samo rekao sada zelim da te poljubim.
Ili kada je ona prisla i rekla:Iako si bio svaciji.Ipak ces sada postati samo moj.

Najgluplja:
posle dugog smaranja...
On:Hey,hajde da krenemo?
Ja:Gde?
On:Da krenemo...
i pokazuje ocima negde..
Ja:A...ok,hajde da krenemo do kontejnera...!!!
On:Ne!!!Nego,DA KRENEMO!!!
Ja:ma,dokle?do prodavnice...?
Boze,kad se setim... :x

a ja sam sadasnjeg deckica smuvala da provaljenu foru iz Lajanje na zvezde.
On se nesto tukao,pa je imao malu masnicu...
Ja:Pa,sreco,gde te boli...?
Pokazujuci na gornju usnu,
on:tu...!
I tako smo se ljubiliiiiiiiii.... :twisted: :D

Idem kuci sa Transplanta,josh uvek pod uticajem...hm...muzike,dobrog provoda,puna utisaka,sva u techno fazonu,neke rese vise oko mene,kao da su mi kidali odecu (a nisu) i na samom izlazu iz Paradiza simpatichan momak u elegantnom odelu sa sve kravatom vuche me za ruku da se upoznamo...Ja onako crna oko ochiju (od shminke uglavnom) pruzam mu ruku,a on me ni manje ni vishe poziva NA KOLACHE I U POZORISHTE! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Simpatichno,ali...nije proshlo.... :wink:

"Hoces sa mnom na pice?Znam mesto gde sluze najbolju coca colu u gradu" - eto, tako je proslog vikenda moj dobar prijatelj, a od tog dana i definitivni idol odvojio jednu damu, koja je do tog trenutka bila fatalna, daleka i nedostizna. Pridruzujem se cestitkama.

Ko jos ovde misli da za (uspesno!!! ) muvanje ne treba nikakva specijalna zvaka?
Nema jaceg afrodizijaka od leptirica u stomaku kad ga/je vidis!
Reci.....hm.....ponekad mogu samo da pokvare uzivanje....pogotovu ako su na principu bljutavih gluposti...i provaljenih 1 000 000 puta do sada!
dakle, spontani dodir ruke, uzareni pogle, osmeh....cemu reci u takvom trenutku? :D :D 8)

devojcica_20:
Ko jos ovde misli da za (uspesno!!! ) muvanje ne treba nikakva specijalna zvaka?
Nema jaceg afrodizijaka od leptirica u stomaku kad ga/je vidis!
Reci.....hm.....ponekad mogu samo da pokvare uzivanje....pogotovu ako su na principu bljutavih gluposti...i provaljenih 1 000 000 puta do sada!
dakle, spontani dodir ruke, uzareni pogle, osmeh....cemu reci u takvom trenutku? :D :D 8)

Hm... Da. ;)

Ali, to se tako retko desava... Da to nesto postoji.

devojcica_20:
E pa, prijatelju, ako ti se retko desava, red je da porazmislis malo :D :lol:
To se desava uvek kad se muvas sa osobom do koje ti je ostalo (drugacije muvaze ne priznajem) :D 8) 8)

Da. Ali mislim da to "nesto" mora biti obostrano... Inace nece uspeti. Imam iskustva sa time. Tebi je mozda stalo do nje/njega, ali njima nije... Tada je to osudjeno na propast. O tome pricam. ;)

Back