Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.803 17.03.2008. u 23:47 - Najbolja mesta za vezbanje #51 POVERLJIVA: Ne znam zasto mi ovaj tvoj namig deluje znacajno..hm.. Kliknite za proširenje... Nesto mi tamo na zenskom kutku mnogo svrljas..a ovde begas od muskih
POVERLJIVA: Ne znam zasto mi ovaj tvoj namig deluje znacajno..hm.. Kliknite za proširenje... Nesto mi tamo na zenskom kutku mnogo svrljas..a ovde begas od muskih
G gost 125526 Veoma poznat Poruka 11.724 18.03.2008. u 10:20 - Najbolja mesta za vezbanje #52 georgejune: Nesto mi tamo na zenskom kutku mnogo svrljas..a ovde begas od muskih Kliknite za proširenje... Shvaticu ovo kao retoricku konstataciju
georgejune: Nesto mi tamo na zenskom kutku mnogo svrljas..a ovde begas od muskih Kliknite za proširenje... Shvaticu ovo kao retoricku konstataciju
gazela Veoma poznat Poruka 10.256 21.03.2008. u 14:54 - Najbolja mesta za vezbanje #53 POVERLJIVA: E pa gazelo ja krecem ove nedelje...samo je pitanje dana.. P.S. Mislim da tamo idedu samo zene..nema buljecih tipova Kliknite za proširenje... Super! Ajde pa javi kako je...Razmisljam i ja da krenem...Svidja mi se ponuda.
POVERLJIVA: E pa gazelo ja krecem ove nedelje...samo je pitanje dana.. P.S. Mislim da tamo idedu samo zene..nema buljecih tipova Kliknite za proširenje... Super! Ajde pa javi kako je...Razmisljam i ja da krenem...Svidja mi se ponuda.